Το Q4 E-Tron παραγωγής θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Q3 και Q5.

Σε δοκιμές το Q4 E-Tron

5.288 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2020)

To Audi Q4 E-Tron δανείστηκε το αμάξωμα του ΙD.4 και βγήκε στα χιόνια της Σουηδίας για να συνεχίσει τις δοκιμές του, αρκετούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του.


H Αudi παρουσίασε το Q4 E-Tron concept στην περσινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θέλοντας να δώσει μια καλή γεύση στο κοινό για το τι πρέπει να περιμένει από την έκδοση παραγωγής. Το μοντέλο συνεχίζει να κάνει τις δοκιμές του κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες στην Σουηδία, ωστόσο, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, «φορά» το αμάξωμα του VW ID.4 με το οποίο μοιράζονται την ίδια ΜΕΒ πλατφόρμα.

Το νέο Q4 Ε-Τron θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, δίνοντάς του την δυνατότητα τετρακίνησης. Πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές  δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, αλλά όπως και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα της Audi, το Q4 E-Tron αναμένεται να προσφερθεί σε μια σειρά από εκδόσεις ανάλογα με την χωρητικότητα των μπαταριών του. Το Q4 E-Tron Concept πάντως εφοδιαζόταν με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 305 ίππων που έδιναν την δυνατότητα στο SUV να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 6,3 δευτερόλεπτα.

Το Q4 E-Tron παραγωγής θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Q3 και Q5 αλλά θα είναι σε θέση να προσφέρει χώρους και άνεση στα επίπεδα του Q5, χάρη στα πλεονεκτήματα που του δίνει η νέα του ηλεκτρική πλατφόρμα.

Η παρουσίασή του αναμένεται στις αρχές του 2021.
 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda