Οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις έχουν δώσει ένα αρκετά διαφορετικό στυλ στο ήδη ιδιαίτερο DS3.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις έχουν δώσει ένα αρκετά διαφορετικό στυλ στο ήδη ιδιαίτερο DS3.

Σκέτο κουκλί!

5.249 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2017)

Το DS3 αποκτά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής η οποία ξεχειλίζει από στυλ και ομορφιά χάρις στις επεμβάσεις μιας Γαλλικής ομάδας μόδας.

Μια ειδική έκδοση του DS3 θα κυκλοφορήσει το Μάιο και θα χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη εμφάνισή του και το high-tech εσωτερικό του.

Τα καθίσματα, το τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων καλύπτονται από δέρμα στο χρώμα του μπλε γρανίτη.

Τα καθίσματα, το τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων καλύπτονται από δέρμα στο χρώμα του μπλε γρανίτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από την Inès de la Fressange Paris, μια ομάδας μόδας που ιδρύθηκε από μια διάσημη Γαλλίδα επιχειρηματία και μοντέλο και έχει σκοπό να συνεχίσει την παράδοση της DS να δημιουργεί αυτοκίνητα στηριγμένα στο στυλ.

Ο πρόεδρος της DS Yves Bonnefont δήλωσε ότι: ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε και κατά παραγγελία μοντέλα και να ενθαρρύνουμε τη σπανιότητα ώστε ο κάθε πελάτης να νιώθει ότι το DS του τον εκφράζει. Τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής εμπλουτίζουν την γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που έχουμε οπότε το να βρεις δύο ολόιδια μοντέλα μας αποτελεί πρόκληση.Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα και μοναδικά φινιρίσματα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Το κυρίως σώμα είναι βαμμένο σε ένα μπλε χρώμα που ονομάζεται Ink Blue ενώ η οροφή σε λευκό με ονομασία Opal White και προσφέρει έντονη αντίθεση με τα καλύμματα των καθρεπτών και τις τάπες των ζαντών που είναι σε κόκκινο χρώμα με ονομασία Ines Red.

Στο εσωτερικό, η δερμάτινη ταπετσαρία έχει μπλε χρώμα το οποίο αποκαλείται Granit Blue, ανάγλυφα καλύμματα στα προσκέφαλα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων καθώς και μία ειδική δερμάτινη τσάντα Voyageur σχεδιασμένη για να ταιριάζει με το αυτοκίνητο.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται φωτιστικά LED, δυνατότητα σύνδεσης του κινητού με το ηχοσύστημα, ραδιόφωνο με δυνατότητα λήψης και ψηφιακών σταθμών, σύστημα πλοήγησης, και το Convenience Pack το οποίο περιλαμβάνει: αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ηλεκτρικά θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, υποβραχιόνιο οδηγού και αυτόματο αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη.

Από θέμα κινητήρων μπορεί να παραγγελθεί με τον Puretech των 110 ίππων με χειροκίνητο ή εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με τον BlueHDI των 100 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο.

Θα παραχθούν μόνο 200 αντίτυπα αυτού του μοντέλου με τις τιμές να ξεκινάνε από 23.565 ευρώ για τον Puretech των 110 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο, ακολουθεί με 25.300 ευρώ η αυτόματη έκδοση ενώ η έκδοση με τον diesel κινητήρα κοστίζει 24.240 ευρώ. Η διάθεση του μοντέλου θα γίνει αποκλειστικά στη Βρετανική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto