Το body-kit της DMC θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το body-kit της DMC θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα.

Special bodykit για την F12

2.197 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Η DMC δημιουργεί ένα υπέροχο body- kit για την Ferrari F12 Berlinetta το οποίο την κάνει να μοιάζει με την F12 TDF και, το σημαντικότερο, θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια κάνοντάς το, έτσι, πραγματικά σπάνιο.

Αν η οδήγηση μιας εργοστασιακής Ferrari F12 Berlinetta δεν είναι αρκετή , το να προσθέσετε ένα ειδικά κατασκευασμένο body-kit είναι σίγουρα ένας τρόπος να ικανοποιηθείτε, ειδικά αν μιλάμε για κάποιο πολύ περιορισμένης παραγωγής.

Με αυτό το body-kit η F12 Berlinetta θα μοιάζει με την F12 TDF.

Με αυτό το body-kit η F12 Berlinetta θα μοιάζει με την F12 TDF.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό ακριβώς υπόσχεται η DMC με το νέο body-kit που δημιούργησε για την F12 Berlinetta, καθώς θα κατασκευάσει μόνο 10 κομμάτια. Σύμφωνα με την DMC, το πιο ελκυστικό σημείο θα είναι το εμπρός τμήμα.
 
Περιλαμβάνει μια ανθρακονημάτινη γρίλια, με ιδιαίτερο σχεδιασμό μπροστά από αυτή, LED φωτιστικά και εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα. Οπτικά, αυτό το body-kit θα κάνει την κανονική F12 να μοιάζει με την F12 TDF.Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για αύξηση στην ιπποδύναμη το οποίο σημαίνει ότι αν όντως μείνει ως έχει η F12 Berlinetta θα συνεχίσει να αποδίδει 741 ίππους και 690 Nm ροπής με αποτέλεσμα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3.1 δλ. και να επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα.
 
Πέρα από την απόδοση, όμως, το να έχεις το ένα από τα μόλις 10 body-kits που θα κυκλοφορήσουν κάνει την οδήγηση του αυτοκινήτου σου πιο ενδιαφέρουσα και σου δίνει έναν ακόμα λόγο να είσαι υπερήφανος για το αυτοκίνητό σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto