H κατασκοπευτική φωτογραφία της νέας Mercedes-AMG C43.

H κατασκοπευτική φωτογραφία της νέας Mercedes-AMG C43.

Spy pics: Νέα Mercedes-AMG C43

3.461 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Εντοπίστηκε με καμουφλάζ, σε δοκιμές στο δρόμο, η ανανεωμένη Mercedes-AMG C43, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2019.

Παρά το γεγονός ότι η Mercedes C-Class είναι αρκετά καινούργια ακόμα, έχει γίνει γνωστό ότι θα υποστεί facelift, τόσο για τα sedan όσο και για τα coupe μοντέλα, το οποίο θα διατεθεί στις αγορές το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τα κορυφαία C43 και C63 της AMG και το πρώτο από τα δύο εντοπίστηκε να δοκιμάζεται, σε δρόμους της Γερμανίας. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, το μοντέλο φέρει ελαφρύ καμουφλάζ στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες.

Αυτό αποκαλύπτει ότι η C-Class θα φέρει, τουλάχιστον εξωτερικά, μόνο μικρές αλλαγές, ίσως αλλαγές στους προφυλακτήρες, τις μάσκες και τα φωτιστικά σώματα. Όσον αφορά το εσωτερικό, υπάρχουν πληροφορίες που μιλούν για μία μεγαλύτερης έκτασης ανανέωση, με ψηφιακό πίνακα οργάνων στα πρότυπα των E-Class και S-Class.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, πιθανολογείται έντονα μια μετάβαση από τους V6 κινητήρες σε μια σειρά εξακύλινδρων σε σειρά, με την C43 της φωτογραφίας να υιοθετεί μια μονάδα 3 λίτρων με turbo και συνδυασμένη με υβριδικό σύστημα μετάδοσης. Πιθανόν δε, να υπάρξει και μια ελαφρά αύξηση ισχύος από τα 365 άλογα του τρέχοντος μοντέλου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto