Μάθετε όλα όσα θα βρείτε στις γεμάτες ύλη ποιοτικές σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Μάθετε όλα όσα θα βρείτε στις γεμάτες ύλη ποιοτικές σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Στο νέο AutoΤρίτη

3.566 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2017)

Το Πάσχα πέρασε, Καιρός για αληθινή ενημέρωση για το αυτοκίνητο. Αυτήν την Τρίτη 18 Aπριλίου με το Auto Τρίτη το οποίο κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα μπορείτε όπως κάθε εβδομάδα να πάρετε την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα του αυτοκινήτου.

Στο τεύχος 16 η συντακτική ομάδα του περιοδικού έχει ετοιμάσει για εσάς τα εξής:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
 
Νέα BMW X5
Σας δείχνουμε πρώτοι πώς θα είναι η επόμενη γενιά του μεγάλου SUV της BMW το οποίο περιμένουμε από το 2018.
 
Μαζί έχουμε και την «απάντηση» της Mercedes με την εντελώς νέα GLE την οποία περιμένουμε την ίδια περίπου περίοδο.
 
ΟΔΗΓΟΥΜΕ 
Την ανανεωμένη Mercedes GLA στην Ουγγαρία και γνωρίζουμε εντός της πίστας του Χουνγκαρόρινγκ την Mercedes-AMG A 45 των 381 ίππων. Μια γνωριμία πραγματική απόλαυση.
 
ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Τις ανανεωμένες Skoda Octavia RS και Scout: οι δύο πιο ολοκληρωμένες και επιθυμητές εκδόσεις του μοντέλου σε μια μοναδική γνωριμία με πλήθος ασκήσεων!
 
ΔΟΚΙΜΗ
 
VW Golf 1,6 ΤDI
To ανανεωμένο μικρομεσαίο της VW μας συστήνει την πετρελαιοκίνητη έκδοσή του η οποία αναφέρεται πλέον με 115 ίππους.  Φυσικά συνοδεύουμε με πλήρες πακέτο μετρήσεων για τις επιδόσεις, τους χρόνους και τους χώρους!
 
ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Αξίζει η βασική έκδοση;
 
Παίρνουμε τη μικρή κατηγορία, τη βάζουμε στο μικροσκόπιο και αναλύουμε τι περιλαμβάνει η βασική έκδοση από πλευράς εξοπλισμού και κινητήρα. Μας καλύπτουν αυτά; Και πότε πρέπει να κινηθούμε προς κάτι ακριβότερο
 
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
3 SUV βενζίνης με 130 ίππους
Κλασσικοί παίχτες στους πίνακες πωλήσεων: Το Peugeot 3008 τα βάζει με το Nissan Qashqai και το Renault Kadjar. Όλα τα μοντέλα έχουν κυβισμό 1,2 λίτρων και ισχύ στους 130 ίππους ή ελάχιστα παραπάνω.
 
VS
Mάχη μεταξύ αδερφών: το Toyota Αuris «θυμώνει» με το θόρυβο που έχει προκαλέσει το C-HR και δε διστάζει να αμφισβητήσει το συγγενή του.
 
Kαι φυσικά: 
  • Μεγάλα αφιερώματα 
  • Τοπ 50 των φανοποιΐων και όλα τα μυστικά του
 
Συν
Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία
 
Ενημερωθείτε, γλυτώστε χρήματα και περάστε καλά με το Auto Τρίτη το οποίο και αυτήν την εβδομάδα απλώς ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda