Το Group προσπαθεί να μεταφέρει την παραγωγή των κιβωτίων που χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητα Citroen, Peugeot και DS3 στις εγκαταστάσεις της.

Το Group προσπαθεί να μεταφέρει την παραγωγή των κιβωτίων που χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητα Citroen, Peugeot και DS3 στις εγκαταστάσεις της.

Συνεργασία PSA με Αisin;

2.595 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

To PSA Group βρίσκεται κοντά να πετύχει μια μεγάλης στρατηγικής σημασίας συμφωνία που θα της αποφέρει σημαντικά οφέλη. Μάθετε ποια είναι αυτά

Το PSA Group βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κατασκευαστή κιβωτίου μεταδόσεων Aisin για την παράγωγη των προϊόντων της σε ένα από τα εργοστάσια του Group στη Γαλλία.  Σύμφωνα με αναφορές, η στρατηγική κίνηση του Ομίλου να εξαγοράσει την Οpel από την General Motors, έπεισε την Aisin να συμφωνήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο πρόεδρος της εταιρείας κατασκευής κιβωτίων, κ Yasumori Ihara δήλωσε τον περασμένο Ιανουάριο: «Δεν έχουμε καμία απολύτως αντίρρηση να συνεργαστούμε σε προγράμματα με εταιρείες πέρα από την Τοyota». Παρά της δηλώσεις του, η διαπραγμάτευση δεν προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς μέχρι το PSA Group εξαγόρασε την Opel. Μεγάλο στέλεχος του Ομίλου φέρεται να λέει: « Yπάρχει αρκετός χώρος στις εγκαταστάσεις του Metz. Mπορούν να έρθουν και να εγκατασταθούν αύριο αν το επιθυμούν».
 
Το Group προσπαθεί να μεταφέρει την παραγωγή των κιβωτίων που χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητα Citroen, Peugeot και DS3 στις εγκαταστάσεις της, ώστε να επωφεληθεί από την ασφάλεια μεταφοράς και την εκμετάλλευση των μεγάλων εργοστασίων της. ¶λλος ένας σοβαρός λόγος είναι η νομισματική σταθερότητα που θα απολαμβάνει στις διαπραγματεύσεις της, αν η ιαπωνική Aisin μεταφέρει μέρος την παραγωγής στη Γαλλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw