Σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο είστε σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών, όπως και αυτή των ανταλλακτικών.

Το όφελος των γνήσιων ανταλλακτικών

14.093 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2016

Το βασικότερο στοιχείο αγοράζοντας γνήσια ανταλλακτικά είναι αυτά χρησιμοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
Τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια.
Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.
Ειδικά σε περιπτώσεις εποχικών ελέγχων οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές αγοράς των χρησιμοποιούμενων ανταλλακτικών, αλλά και στις εργασίες τοποθέτησής τους. 

 
  • Νίκος

    Προφανώς οι "εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές", λόγω και της κρίσης, χρειάζονται λιγάκι βοήθεια...

      2
  • ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ

    Σε polo 1.2 δύο ετών και με μόλις 11,500 χλμ.ζήτησα service 2 ετών σε εξουσιοδοτημένο.Μου είπαν ότι χρειάζεται γενικό με κόστος 250 ευρώ περίπου ενώ στο επίσημο site της εταιρείας προτείνουν λάδια-φίλτρο και φίλτρο γύρης με κόστος 167 ευρώ.Φυσικά δεν ανέχτηκα την εμφανέστατη κοροιδία και απευθύνθηκα σε εξειδικευμένο.Κόστος με επώνυμα,συνθετικά λάδια που προτείνει η εταιρεία μόλις 75 ευρώ !!!!!Σιγά μην με δούν τα εξουσιοδοτημένα...

      1
  • focus II

    Με αρκετές αντιπροσωπείες να έχουν βάλει λουκέτο κυρίως στην επαρχία, και με τον κύριο όγκο των αυτοκινήτων να έχει υπερβεί τα έτη εγγύησης, άρα και την υποχρέωση για service στα εξουσιοδοτημένα συνεργία, τη σκυτάλη έχουν πάρει τα εξειδικευμένα που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες σε οικονομικότερες τιμές.

      1