TEST: Ford Fiesta 1,0 ST-Line

TEST: Ford Fiesta 1,0 ST-Line

9.839 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2016)

Η έκδοση ST-Line του Fiesta δεν έχει μόνο το όνομα αλλά έχει και την χάρη, αποτελώντας την πιο κοντινή στο κορυφαίο ST έκδοση, σε εμφάνιση και χαρακτήρα.

Μια έκδοση με εστιασμένο σπορ χαρακτήρα πλην των ST, πάντα υπήρχε στην γκάμα του μικρού Fiesta, μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο πάντα αποτελούσε μια ικανή βάση για να «προκύψει» μια τέτοια έκδοση. Στην τελευταία του γενιά, το ρόλο αυτής της έκδοσης έρχεται να «παίξει» η ST-Line, η οποία με τις κατάλληλες επεμβάσεις σε αισθητικό και οδηγικό επίπεδο αλλά και με τον ικανό 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων, αποτελεί μια πληρέστατη και ικανότατη πρόταση για «νεανικά» πορτοφόλια και ορέξεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σχεδίαση: Είναι και φαίνεται
Σχεδιαστικά, το Fiesta ST-Line τόσο στο τρίθυρο όσο και στο πεντάθυρο αμάξωμα που είναι διαθέσιμο, προβάλλει άμεσα τον σπορ προσανατολισμό του μέσω των λεπτομερειών του αισθητικού κιτ αυτής της έκδοσης.

Πιο σπορτίφ και στο εσωτερικό του
Στο εσωτερικό του το Fiesta ST-Line είναι αρκετά πιο σπορ σε εικόνα από τις απλές εκδόσεις του Fiesta προσεγγίζοντας και εκεί το ST ενσωματώνοντας κάποιες από τις λεπτομέρειές του. Η ποιότητα κατασκευής είναι και πάλι υψηλή και οι χώροι επαρκείς για επιβάτες και αποσκευές.

Oδική συμπεριφορά: Όσο σπορ χρειάζεται
Mε την οδική συμπεριφορά των Fiesta από τις βασικές κιόλας εκδόσεις τους να αποτελούν σημείο αναφοράς για την μικρή κατηγορία, το ST-Line δεν ήθελε πολύ για να καταφέρει να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, με τον οδηγό να λαμβάνει πολύ καλή αίσθηση από το άμεσο τιμόνι..

Κινητήρας – Επιδόσεις: Αρκεί ο 1.000άρης με τους 125 ίππους
Ο EcoBoost 1.000άρης τρικύλινδρος κινητήρας της Ford με την απόδοση των 125 ίππων αποδεικνύεται κατάλληλος κινητήρας για αυτή την έκδοση, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις και οικονομικό προφίλ, ενώ επιτρέπει με την λειτουργία και την απόδοσή του στο Fiesta να εκφράσει τον σπορ προσανατολισμό του. 

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125 PS ST-Line στο περιοδικό AutoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 22/11/2016 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center