Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να τα πουν Φέτελ και Ferrari.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να τα πουν Φέτελ και Ferrari.

Τα λένε αργότερα Φέτελ και Ferrari

2.557 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2017)

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ferrari διανύει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ωστόσο όπως άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του ο Γερμανός οδηγός, δεν τον απασχολεί την παρούσα στιγμή αυτό το θέμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δεν είναι αρνητικές σε ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες συζητήσεις, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος ο οδηγός

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Το συμβόλαιο αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε μέχρι τότε είναι προφανώς η διορία. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απασχολημένοι με τη σεζόν, με πολλούς αγώνες να έρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Νομίζω ότι μέσα στο καλοκαίρι ίσως να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για συζήτηση. Είναι πολύ σημαντική χρονιά για μας η φετινή. Δουλεύουμε και τα πράγματα πάνε καλά και αρχίζουμε να βλέπουμε αποτελέσματα.

Ελπίζω αυτά να είναι μόνο η αρχή και πως θα έρθουν πολλά περισσότερα. Νιώθω πολύ άνετος», ήταν τα λόγια του, όσον αφορά το μέλλον του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι Ferrari και Φέτελ κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, δηλαδή μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN