Δοκιμάζουμε το «καυτό» Nissan Juke NISMO RS των 218 ίππων που προκαλεί στο πέρασμά του.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζουμε το «καυτό» Nissan Juke NISMO RS των 218 ίππων που προκαλεί στο πέρασμά του.

Test: Nissan Juke NISMO RS

35.900 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2015)

To Nissan Juke NISMO RS με τα 218 άλογα προσπαθεί να ενώσει «εις σάρκα μίαν» την πρακτικότητα ενός μικρού crossover με τον καυτό χαρακτήρα ενός GTi. Τι λέτε, τα καταφέρνει;

Στα γρήγορα:• Από 25.950 ευρώ• Είναι 1,6 λτ. turbo με 218 άλογα• Καίει 7,2 λτ./100 χλμ.• Πληρώνει 371,25 ευρώ τέλη
+ Οδική συμπεριφορά, λειτουργία ανάρτησης και ποιότητα κύλισης, (έξτρα) καθίσματα, σχεδίαση, χαρακτήρας, φρένα
- Κλίσεις και υποστροφή ισχύος, υστέρηση απόκρισης, κατανάλωση υπό πίεση, τιμόνι που δε ρυθμίζεται σε απόσταση, τιμή
Ας ξεχάσουμε προς στιγμή τα ελληνικά δεδομένα και ας δούμε την μεγάλη εικόνα, αυτή που θέλει τους κατασκευαστές να προσφέρουν επιλογές, που θα καλύψουν ακόμα και την πιο τρελή ανάγκη. Υπό το πρίσμα αυτό ηNissan αποφάσισε να προσφέρει ένα compact crossover, το Juke, με χαρακτηριστικά GTi και να το συνοδέψει με τα διακριτικά «NISMO RS». Αν μη τι άλλο το τμήμα ΝΙSMO (Nissan Motorsport) είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της αγωνιστικής ιστορίας της αυτοκίνησης και η υπογραφή του αφήνει πολλές υποσχέσεις. 
«Τούμπανο»Το Nissan Juke έχει δεχθεί τις περιποιήσεις της Nissan Motorsport, φέρει τον κωδικό «RS» και αποτελώντας τον αντικαταστάτη της προ facelift εκδοχής ξεχωρίζει με τον… τουμπανιασμένο χαρακτήρα του. 
Φοράει ένα άκρως επιθετικό body kit με εντυπωσιακά σπόιλερ, φέρει μαύρες ζάντες 18 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες φρένων, διαθέτει χαρακτηριστικές χρωματικές λεπτομέρειες και σε συνδυασμό με τους «πρησμένους» θόλους, την παχυλή απόληξη της εξάτμισης, τους επιθετικούς προφυλακτήρες και τον ψευδοδιαχύτη στο πίσω μέρος, κάνει «μπαμ» από μακριά. 
Η τιμή του Nissan Juke NISMO RS ξεκινάει από 25.950 ευρώ, ενώ υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων X-Tronic και… μικρότερη ροπή (250 Nm) από 29.450 ευρώ.

Η εμφάνιση του Juke NISMO RS διαθέτει brutal χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση του Juke NISMO RS διαθέτει brutal χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center