Το εμπρός μέρος είναι πιο δυναμικό αλλά και πιο στρογγυλεμένο.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εμπρός μέρος είναι πιο δυναμικό αλλά και πιο στρογγυλεμένο.

Το Sonata έρχεται

9.588 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2017)

Στο νέο Sonata βλέπουμε μια πιο αιχμηρή αλλά, ταυτόχρονα, και πιο στρογγυλεμένο σχήμα αυτό που ξεχωρίζει, όμως, είναι η πολυτέλεια του εσωτερικού.

Προ ολίγων ημερών είχαν δοθεί τρεις φωτογραφίες του νέου Sonata στη δημοσιότητα και τώρα οι Κορεάτες επέστρεψαν με ακόμα περισσότερες εικόνες του νέου τους μοντέλου που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Απρίλιο στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το ιδιαίτερο τραπεζοειδές σχήμα της εξάτμισης.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το ιδιαίτερο τραπεζοειδές σχήμα της εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στην Νότια Κορέα, ενώ θα εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη, τον Απρίλιο. Συνολικά, το Sonata είναι πολύ πιο αιχμηρό και έντονο στην σχεδίασή του. Εμπρός, ξεχωρίζει η μεγάλη και γωνιώδης μάσκα, τα κατακόρυφα LED ημέρας, τα νέα φωτιστικά αλλά και το καπό με τις νευρώσεις. Έντονες είναι και οι γραμμές στα πλευρά του Sonata, που συνεχίζονται μέχρι το πίσω του μέρος.Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει ανανεωθεί και φέρει νέο σύστημα κλιματισμού και ήχου, αλλά και μια οθόνη 7 ιντσών –λέγεται επίσης ότι μια επιλογή 8 ιντσών θα είναι προαιρετικά διαθέσιμη. Το τιμόνι του μοντέλου είναι νέο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο και με επίπεδο κάτω μέρος στην έκδοση 2.0 Turbo. Φυσικά, το νέο Sonata θα υποστηρίζει συγχρονισμό τόσο με Android, όσο και με iPhone κινητά τηλέφωνα.
 
Στους κινητήρες και τουλάχιστον για την Κορεάτικη αγορά, θα γίνουν διαθέσιμες 4 μονάδες, με κυβισμό από 1.6 μέχρι και 2.0 λίτρα και ισχύ μέχρι και 245 ίππους. Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανόν θα αποκαλυφθούν τον Απρίλιο, όσον αφορά τις άλλες αγορές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto