Η Lamborghini Huracan πρόκειται για ένα από τα νέα «follow me» (ακολούθησέ με) αυτοκίνητα του αεροδρομίου.

Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό η καινούργια Huracan «follow me» θα βρεθεί στο αεροδρόμιο.

Το πιο γρήγορο «follow me» αυτοκίνητο

1.828 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Ίσως στην καλύτερη πρόσληψη «υπαλλήλου» που έχει κάνει πότε προχώρησε το αεροδρόμιο Guglielmo Marconi στην Μπολόνια της Ιταλίας, προσθέτοντας στο εργατικό δυναμικό του μία νέα Lamborghini Huracan.

Η Lamborghini Huracan πρόκειται για ένα από τα νέα «follow me» (ακολούθησέ με) αυτοκίνητα του αεροδρομίου, τα όποια για όποιους δεν γνωρίζουν συνοδεύουν τα αεροπλάνα με το που προσγειωθούν, υποδεικνύοντας τους το σημείο όπου και θα σταθμεύσουν.
 
Υπεύθυνος για το σχεδιασμό του οχήματος είναι η μονάδα σχεδιασμού της Lamborghini στο Centro Stile, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την πρώτη της «follow me» Huracan στην Μπολόνια το 2016, αλλά το νέο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικό χρωματισμό και πίσω κίνηση.
 
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό η καινούργια Huracan «follow me» θα βρεθεί στο αεροδρόμιο, αλλά η πρώτη χρησιμοποιήθηκε μεταξύ του Νοεμβρίου του 2016 και του Ιανουαρίου του 2017 πριν χρησιμοποιηθεί για δεύτερη χρονική περίοδο το 2018. Τέλος να σημειωθεί πως σε περίπτωση που αυτοί που φτάνουν στο αεροδρόμιο δεν δουν το μοντέλο, ίσως έχουν την τύχη να συναντήσουν μία Lamborghini Aventador SVJ ή μία Lamborghini Urus που εκτίθενται επί του παρόντος σε κάποιες από τις εξόδου του αεροδρομίου.
 
Με 580 ίππους και ροπή 540 Nm είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη Lamborghini Huracan θα φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του γρηγορότερα από κάθε άλλο αυτοκίνητο.

Toyota
moto