Τα τρία διαφορετικά μοντέλα του συγκριτικού μας έχουν κοινό παρανομαστή την τετρακίνηση
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα τρία διαφορετικά μοντέλα του συγκριτικού μας έχουν κοινό παρανομαστή την τετρακίνηση

4X4 για όλα τα γούστα

(7/1/2017)

Fiat Panda Cross, Jeep Renegade και SEAT Leon Χ-Perience αποτελούν 3 διαφορετικές -σε φιλοσοφία και τιμή- τετρακίνητες επιλογές, που έχουν την δυνατότητα να κάνουν πολλά και να πάνε (σχεδόν) παντού!

SEAT Leon X-Perience 1,6 TDI 110 PS 4Drive
+ Πρακτικότητα, χώροι επιβατών-χώρος αποσκευών, λειτουργία τετρακίνησης και οδική συμπεριφορά, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας
- Λιτές γραμμές, κάποιες ποιοτικές ατέλειες, κατανάλωση υπό πίεση
 
Jeep Renegade 1,4 MultiAir2 Turbo 170 PS 4WD 9-Auto
+ Εικόνα αμαξώματος-εσωτερικού, ποιότητα, οδική συμπεριφορά-
άνεση, λειτουργία τετρακίνησης, επιδόσεις
- Περιμετρική ορατότητα, κατανάλωση 
 

¶νετο στην άσφαλτο και ικανό εκτός δρόμου είναι το Jeep Renegade, που τιμάει το όνομά του.

¶νετο στην άσφαλτο και ικανό εκτός δρόμου είναι το Jeep Renegade, που τιμάει το όνομά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Fiat Panda Cross 1,3 MTJ
Εμφάνιση και εκτός δρόμου ικανότητες, άνεση και ευχρηστία, λειτουργία τετρακίνησης, στιβαρότητα, ευελιξία
- Τιμή, χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών, κλίσεις στις στροφές
 
Δεν θέλει και πολύ για να διαπιστώσει κανείς τη διαφορετικότητα, που παρουσιάζουν τα 3 μοντέλα της παρουσίασης, μεταξύ τους. Το Fiat Panda Cross είναι μίνι, το SEAT Leon X-Perience μικρομεσαίο στέισον και το Jeep Renegade ένα compact SUV. Τα μόνα λοιπόν στοιχεία που τα συνδέουν είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η, κατά συνέπεια των παραπάνω, ικανότητά τους να πάνε αρκετά παραπέρα από εκεί που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ακόμη και στις τιμές υπάρχει διακύμανση: To Fiat Panda Cross με νέο 1,3 MTJ diesel κινητήρα 95 ίππων είναι το πιο προσιτό με τιμή 17.830 ευρώ, για να ακολουθήσει το SEAT Leon X-Perience με τον 1,6 ΤDI κινητήρα των 110 ίππων με 24.250 ευρώ. Το Jeep Renegade με τετρακίνηση και λογικά κυβικά δεν διατίθεται σε diesel (μόνο 2λιτρο), οπότε αναγκαστικά επιλέξαμε την «αλμυρή» έκδοση βενζίνης με 1,4 turbo κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο, που κοστίζει 27.130 ευρώ. 
 
Εμφάνιση: Panda & Renegade ξεχωρίζουν
Το λιλιπούτειο (μήκος 3.705 χλστ.) Fiat Panda Cross δείχνει εντυπωσιακό χάρη σε συγκεκριμένα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, όπως οι αλουμινένιες ποδιές, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, τα πλαστικά προστατευτικά και η απόσταση από το έδαφος των 158 χλστ. (9 χλστ. μεγαλύτερη σε σχέση με το «απλό» Panda 4X4). Το Renegade διατηρεί ένα παραδοσιακά τετραγωνισμένο αμάξωμα με compact διαστάσεις (μήκος 4.255 χλστ.) με χαρακτηριστικά στοιχεία (στρογγυλά εμπρόσθια φωτιστικά, γρίλια με 7 κάθετες γραμμές κ.λπ.), που «φωνάζουν» τη Jeep καταγωγή του. Σχεδιαστικά, το SEAT Leon X-Perience προβάλει την πρακτικότητα και την ευρυχωρία μέσω ενός μεγάλων διαστάσεων αμαξώματος (4.543 χλστ. μήκος) και συγκριτικά είναι το πιο διακριτικό. Σε σχέση με τις απλές του εκδόσεις όμως οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι αισθητές: Εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές, πλαστικά μαύρα προστατευτικά στα τόξα των φτερών και σε όλο το κάτω τμήμα του αμαξώματος, ενώ έχουν προστεθεί αλουμινένιες ράγες στην οροφή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center