Αυτή είναι η ψηφιακή πρόταση των ανεξάρτητων σχεδιαστών της X-Tomi Design για την station wagon εκδοχή του VW Arteon.

Αυτή είναι η ψηφιακή πρόταση των ανεξάρτητων σχεδιαστών της X-Tomi Design για την station wagon εκδοχή του VW Arteon.

VW Arteon και σε wagon

5.298 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Λίγο μετά το λανσάρισμα του νέου VW Arteon ξεκίνησαν οι φήμες για την station wagon εκδοχή του, για την οποία και μας δίνουν την πρότασή τους οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του οίκου X-Tomi Design.

Ο αντικαταστάτης του VW Passat CC έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, προτάσσοντας έναν περισσότερο premium χαρακτήρα. Η γερμανική φίρμα προίκισε το fastback μοντέλο με έντονες γραμμές και χαμηλή οροφή, που συνθέτουν ένα μυώδες και δυναμικό σε σχεδίαση σύνολο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σήμερα, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design κάνουν τη δική τους ψηφιακή πρόταση για το πώς θα δείχνει η επικείμενη station wagon εκδοχή του μοντέλου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την ονομασία Variant.
 

Επί της ουσίας η μόνη αλλαγή παρατηρείται στην οροφή, την οποία οι σχεδιαστές έχουν επιμηκύνει μέχρι το άκρο του πίσω μέρους, επεκτείνοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό και την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, σε σχέση με τα 563 λτ. του Arteon. Επιπλέον, με βάση τη λογική αυξημένος θα είναι και ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων που θα απαρτίζουν τη γκάμα του Arteon Variant, δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως βάση θα αποτελεί το νέο TSI σύνολο 1,5 λτ. με 150 άλογα, ενώ πιο πάνω θα συναντάμε τον 2.0 TSI κινητήρα με 190 ή 280 ίππους. Για όσους θέλουν diesel, υπενθυμίζουμε πως το 2.0 TDI μοτέρ έρχεται με 150, 190 ή 240 ίππους. Η βασική έκδοση βενζίνης και οι δύο μικρές πετρελαίου, εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ οι υπόλοιπες διαθέτουν 7άρι DSG.

Τέλος, όσον αφορά το κόστος κτήσης του wagon μοντέλου θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται τουλάχιστον 1.000 ευρώ πάνω από το Arteon, του οποίου η έκδοση με τον δίλιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 280 ίππων ξεκινά από τις 49.000 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center