Δοκιμάζουμε το VW Tiguan στην έκδοση των 1.600 κυβικών diesel με 115 ίππους.

Δοκιμάζουμε το VW Tiguan στην έκδοση των 1.600 κυβικών diesel με 115 ίππους.

Δοκιμή: VW Tiguan 1,6 λτ. με 115 PS

120.103 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2018)

Πληρέστατο από τη βάση - Τo νέο VW Tiguan ενισχύει σημαντικά την γκάμα του με την προσθήκη του 1,6 TDI κινητήρα των 115 ίππων που αποτελεί και τη βασική diesel επιλογή.

What is new
- 1,6 diesel με AdBlue
- Kαίει 6,2 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει από 27.700 ευρώ
 
Μετά την δίλιτρη έκδοση με τον κινητήρα diesel των 150 ίππων που λανσαρίστηκε, το νέο VW Tiguan είναι πλέον διαθέσιμο στην χώρα μας και με τον μικρότερο 1,6 λίτρων TDI κινητήρα του ομίλου, διαμορφώνοντας ένα πολύ θελκτικό όχι μόνο από οικονομικής άποψης πακέτο. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά της νέας του γενιάς αναλλοίωτα, αυτή η έκδοση έρχεται με μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον –τουλάχιστον για την δική μας αγορά που διατίθεται – για να «χτυπήσει» στην καρδιά της crossover κατηγορίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Είναι θέμα τιμής
Η τιμή του Tiguan 1,6 TDI ξεκινά από τα 27.700 ευρώ με τον εξοπλισμό του να είναι πλούσιος ξεκινώντας ουσιαστικά από το δεύτερο πακέτο εξοπλισμού του βενζινοκίνητου Tiguan με τον 1,4 λίτρων TSI κινητήρα των 125 ίππων. Στην ίδια έκδοση, το TDI είναι μόλις κατά 100 ευρώ ακριβότερο, ενώ σε σχέση με την 2λιτρη TDI έκδοση, είναι κατά 3.750 ευρώ φθηνότερο. Στην έκδοση Advance λοιπόν, διαθέτει επιπλέον, διζωνικό κλιματισμό, Cruise Control, οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά άλλα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, καθιστώντας το πραγματικά πλήρες.
 
Εμφάνιση: Χωρίς αλλαγές 
Aισθητικά η diesel έκδοση του Tiguan δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τις υπόλοιπες παραμένοντας καλαίσθητη και άμεσα αναγνωρίσιμη. Μοναδική διαφορά αυτής της έκδοσης είναι οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και οι μπάρες οροφής που αποτελούν στοιχεία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center