Ασφαλές και σβέλτο αποδεικνύεται 
το VW Tiguan και με αυτόν τον κινητήρα 
ενώ γενικότερα χαρακτηρίζεται και ευχάριστο οδηγικά!

Ασφαλές και σβέλτο αποδεικνύεται το VW Tiguan και με αυτόν τον κινητήρα ενώ γενικότερα χαρακτηρίζεται και ευχάριστο οδηγικά!

Στο δρόμο: Σταθερό, σβέλτο και ευχάριστο οδηγικά

120.210 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2018)

Το Tiguan 1,6 TDI όπως και τα μικρότερα βενζινοκίνητα και δικίνητα «αδέρφια» του, βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα MQB του ομίλου. Για άλλη μια φορά, αυτή η πλατφόρμα εντυπωσιάζει με τα οδικά της χαρακτηριστικά με το crossover Τiguan να διακρίνεται για την καλή του άνεση και την κορυφαία ποιότητα κύλισης παρά την σχετικά σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησής του. Το στιβαρό πάτημά του δίνει έναυσμα στον οδηγό του να κινηθεί σβέλτα, με το Tiguan να επιδεικνύει και εκεί πολύ καλή σταθερότητα και ουδέτερα χαρακτηριστικά σε στροφές, με το ESP να επεμβαίνει σπάνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι κλίσεις του αμαξώματος είναι μικρές για τα δεδομένα της κατηγορίας ενώ γενικότερα κρύβει αποτελεσματικά τον όγκο του, ενώ μπορεί να κινηθεί εύκολα και σε εκτός δρόμου πατημένες διαδρομές. Θα θέλαμε λίγο καλύτερη αίσθηση από το σύστημα διεύθυνσης και πιο σταθερό το πίσω μέρος, στο πέρασμα εγκάρσιων ανωμαλιών με μεγάλες ταχύτητες. Τα φρένα είναι ικανά και έχουν καλή αίσθηση, ακινητοποιώντας το από τα 100 χλμ./ώρα σε 36,7 μ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda