Tο Nano Car Glass Sealant Set της Pro-techellas, μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των υαλοκαθαριστήρων.

Ζήτημα ασφάλειας η καθαρή ορατότητα

2.239 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2016

Διασφαλίστε την καθαρότητα στην επιφάνεια του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, με τους υαλοκαθαριστήρες και τα προστατευτικά προϊόντα της Pro-techellas.

 
Οι ζεστές μέρες πλησιάζουν στο τέλος τους και οι συχνές, ισχυρές, βροχοπτώσεις απαιτούν τη σκληρή δουλειά των υαλοκαθαριστήρων.
Προκειμένου να υπάρχει ανεμπόδιστη ορατότητα, πρέπει να ελέγχεται πάντα η κατάσταση τους.

Πιθανά προβλήματα

- Υπολείμματα και γραμμές στο παρμπρίζ εξαιτίας φθοράς των υαλοκαθαριστήρων
- Θόρυβος λόγω κακής εφαρμογής των υαλοκαθαριστήρων
- Ανεπαρκής απόδοση από φθαρμένους βραχίονες που παρέχουν πολύ χαμηλή πίεση

Οι λύσεις της Pro-techellas
  • Αν οι υαλοκαθαριστήρες είναι σχετικά καινούργιοι και δεν παρατηρούνται τα παραπάνω φαινόμενα, η διάρκεια ζωής τους μπορεί να παραταθεί σημαντικά με το Nano Car Glass Sealant Set. Το προστατευτικό στρώμα που σχηματίζεται στην επιφάνεια του παρμπρίζ, απωθεί την βρωμιά και το νερό. Επίσης, είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV καθώς και σε μηχανικούς και χημικούς παράγοντες. Έτσι, οι υαλοκαθαριστήρες επιβαρύνονται λιγότερο και η αντοχή τους αυξάνεται σημαντικά.

  • Αν η απόδοση των υαλοκαθαριστήρων δεν είναι πια ικανοποιητική ή έχουν περάσει 2 χρόνια από την χρήση τους, συνιστάται αλλαγή. Η σειρά υαλοκαθαριστήρων Autoprofi Aerodynamic Prime Flat Blades αποτελούν την τέλεια επιλογή. Η ειδική τους σχεδίαση επιτρέπει την άψογη λειτουργία τους σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και άνω των 240 km/h, μειώνουν τους θορύβους ροής (140 km/h) έως και τα 2 Db σε σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα, είναι πολύ σταθεροί και κυρίως ανθεκτικοί στις χειμερινές συνθήκες. Επιπλέον, οι 9 αντάπτορες που περιέχουν, επιτρέπουν την εφαρμογή τους σε κάθε τύπο οχήματος!