Αν σας εξιτάρει η οδηγική ζωντάνια του Focus και οι δυναμικές ρεπρίζ του diesel, τότε αυτό το Focus δεν είναι για εσάς.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αν σας εξιτάρει η οδηγική ζωντάνια του Focus και οι δυναμικές ρεπρίζ του diesel, τότε αυτό το Focus δεν είναι για εσάς.

Δοκιμή Ford Focus ECOnetic1,6 TDCi 105 PS

23.520 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2013)

Η νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση του Focus, χάρη στην τεχνολογία ECOnetic, εστιάζει στην oικονομία καυσίμου και ταυτόχρονα απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.

Η νέα έκδοση 1,6 TDCi 105 PS ECOnetic βάζει το Focus στο club των μικρομεσαίων πετρελαιοκίνητων μοντέλων που είναι απαλλαγμένα από τέλη κυκλοφορίας (εκπομπές CO2 99 γρ./χλμ.) και έχουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Αυτή η έκδοση του Focus δίνει μια νέα προοπτική στην ελληνική αγορά για το μήκους 4.358 χλστ. μικρομεσαίο μοντέλο της Ford. 
Έτσι δεν πληρώνει τέλη
Ο κινητήρας του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ο 1,6 Duratorque που χρησιμοποιεί και η έκδοση των 115 ίππων. Ωστόσο, οι μηχανικοί της Ford έχουν κάνει επεμβάσεις στο σύστημα τροφοδοσίας, στο τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας, στο κύκλωμα ψύξης και στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ρίχνοντας παράλληλα την ιπποδύναμη στους 105 ίππους. Η ροπή διατηρήθηκε ίδια. Σε συνδυασμό με τη μακρύτερη τελική σχέση μετάδοσης και το σύστημα Start/Stop, έγινε εφικτή η μείωση της κατανάλωσης στα 3,7 λτ./100 χλμ. και των εκπομπών CO2 κάτω από τα 100 γρ. Για ακόμη πιο χαμηλές εκπομπές CO2, υπάρχει και έκδοση με 88 γρ./χλμ. με αεροδυναμικό πακέτο, ενεργή γρίλια μάσκας και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, που όμως δεν εισάγεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto