• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Μία βελτιωτική εξάτμιση, έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει τη ροή των καυσαερίων, με αποτέλεσμα να μπορεί ο κινητήρας να αυξήσει αυτόματα τη δύναμη που παράγει.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, η βελτίωση του εγκεφάλου, είναι ικανή να προσφέρει ακόμη και αύξηση της απόδοσης κατά 20-30%.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των aftermarket φίλτρων είναι ότι μπορούν να καθαριστούν και όχι να αντικατασταθούν, όπως τα εργοστασιακά φίλτρα.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι τουρμπίνες ή συμπιεστές εξάτμισης, είναι συσκευές που υπερτροφοδοτούν με συμπιεσμένο αέρα τον κινητήρα αντί ατμοσφαιρικού, γεγονός που του επιτρέπει να αυξήσει πολύ την απόδοσή του.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Το σημαντικότερο αποτέλεσμα από την αναβάθμιση του «εγκεφάλου», είναι η ροπή που παίρνει το αυτοκίνητο, η οποία μειώνει και την κατανάλωση καυσίμου.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Τα βελτιωτικά οκτανίων είναι σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την καύση στον κινητήρα και να τον βοηθούν να αποδώσει εντός των προβλεπόμενων προδιαγραφών.

Αρθρα - Αφιερωματα - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ειδησεις

Για Οσους Τωρα Μαθαινουν

Η πρώτη βελτιωτική κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος στο αυτοκίνητό του, είναι η αλλαγή του εργοστασιακού φίλτρου αέρα. Τα φίλτρα βρίσκονται στην αρχή του σωλήνα εισαγωγής και ο εισερχόμενος αέρας περνάει πρώτα από το φίλτρο, πριν διαπεράσει κάποιον αισθητήρα ή μπει μέσα στον κινητήρα. Η ομαλή και πλούσια ροή αέρα εντός του θαλάμου καύσης είναι σημαντική για την απόδοση του κινητήρα, καθώς όσο περισσότερο μείγμα αέρα - οξυγόνου εισέρχεται, τόσο καλύτερη καύση επιτυγχάνεται εντός του κινητήρα, γεγονός που αυξάνει την απόδοση.

Για Προχωρημενους

Η τουρμπίνα βελτίωσης καταφέρνει να συμπιέζει τον αέρα του κινητήρα, χρησιμοποιώντας μια φτερωτή συμπίεσης αέρα, που περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα και κάποιες φορές με πάνω από 100.000 σ.α.λ. Η φτερωτή συμπίεσης παίρνει κίνηση από την ροή καυσαερίων που περιστρέφει μια δεύτερη φτερωτή, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον συμπιεστή μέσω ενός σταθερού άξονα.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ Αυτοκινητων και Οι Προσφορες Τους