Αυτή τη μάχη ποιος θα την κερδίσει; Toyota Auris ή Peugeot 208;

Αυτή τη μάχη ποιος θα την κερδίσει; Toyota Auris ή Peugeot 208;

Peugeot 208 VS Toyota Yaris

58.792 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2016)

Τα πετρελαιοκίνητα μικρά είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία στην ελληνική αγορά. Και σε αυτήν, από τα δημοφιλέστερα είναι τα Toyota Yaris και Peugeot 208.

Αν η προτίμηση του αγοραστικού

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

κοινού στην ελληνική αγορά για τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας είναι μια φοράεντυπωσιακή (κατέχουν το 43,5% της αγοράς), τότε η προτίμηση για ταπετρελαιοκίνητα είναι ακόμη μεγαλύτερη. 

Και αυτό γιατί με ποσοστό πουαγγίζει το 66,4% τα μικρά diesel έχουν κατακτήσει την προτίμηση των αγοραστών και μάλλον όχι άδικα, αφού προσφέρουν όλα τα καλά των σύγχρονων μικρών(τεχνολογία, ευρυχωρία, άνεση, ασφάλεια) μαζί με χαμηλή κατανάλωση, οικονομίακαι σε πολλές περιπτώσεις απαλλαγή από την καταβολή τελών. 

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Δυο χαρακτηριστικάπαραδείγματά τους είναι τα Toyota Yaris και Peugeot 208 με diesel κινητήρες, ταοποία είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές της κατηγορίας. Παρακάτω αναλύουμε τα ανταγωνιστικά τουςπλεονεκτήματα, τα οποία τους έχουν χαρίσει από τις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις.

Σχεδίαση:Κερδίζει σε δυναμισμό το 208

Και τα δυο μοντέλα είναι στιλάτα, μοντέρνα και αρέσουν στο νεανικό κοινό προτάσσοντας την εξωτερική εμφάνιση ως ένα από τα βασικά όπλα τους. Από εκεί και πέρα, βέβαια, το καθένα έχει το δικό του χαρακτήρα. Με χρονική σειρά μιας και τα δυο «έρχονται» από facelift, το Toyota Yaris κερδίζει το βλέμμα με τη μπροστινή μάσκα σε σχήμα Χ, τη μεγάλη μαύρη εισαγωγή και τις έντονες ακμές του αμαξώματος. 

Ωστόσο, πιο όμορφο και δυναμικό από τα δυο τους είναι μάλλον το γαλλικό μικρό, αφού μετά την πρόσφατη ανανέωσή του έρχεται πολύ επιβλητικό χάρη στο μυώδες καπό που κατεβαίνει προς τα εμπρός, τα LED φανάρια και τα μεγάλη μάσκα με το περίγραμμα από χρώμιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto