• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με τη μετατροπή υγραεριοκίνησης το ένα καύσιμο δεν αποκλείει το άλλο με συνέπεια τη μεγάλη αυτονομία αλλά και την τεράστια οικονομία

Επιλέξτε καύσιμο κίνησης με ένα... κουμπί

5.667 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2016

Πλέον, η νέα γενιά των κιτ μετατροπής υγραεριοκίνησης εγγυάται ασφάλεια και οικονομία, ενώ η επιλογή του καυσίμου γίνεται 100% ηλεκτρονικά απλά και μόνο πατώντας ένα κουμπί ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση

 
Υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητο είναι το σύνολο των μετατροπών που πρέπει να γίνουν από εξειδικευμένο πιστοποιημένο συνεργείο ώστε το αυτοκίνητο εναλλακτικά να έχει τη δυνατότητα να κινείται είτε με υγραέριο LPG (Liquified Petroleum Gas), είτε με φυσικό αέριο CNG (Compressed Natural Gas), είτε με βενζίνη. Το ένα καύσιμο δεν αποκλείει το άλλο με συνέπεια τη μεγάλη αυτονομία αλλά και την τεράστια οικονομία.

Η σημασία του ειδικού

Η μετατροπή του αυτοκινήτου σας ώστε να μπορεί να κινείται υβριδικά (δηλαδή με βενζίνη και υγραέριο ή με βενζίνη και φυσικό αέριο) πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς με ειδικό εξοπλισμό, που εγγυάται τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου με όποιο καύσιμο και αν επιλέξετε να λειτουργείτε το αυτοκίνητο σας.

Μια εκ των εταιριών που μπορεί να προσφέρει αυτές τις υψηλού ποιότητας υπηρεσίες είναι η ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν που διαθέτει τον κατάλληλο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο μοναδικός με αυτορυθμιζόμενο εγκέφαλο, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στις μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα η ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS, εφαρμόζοντας με επιτυχία τις απαιτήσεις του Πρωτοκόλλου Ελέγχου και Πιστοποίησης Συνεργείων Εγκατάστασης Εξοπλισμού Φυσικού Αερίου σε Οχήματα.

Είναι βασικό να παρέχεται γραπτή εγγύηση. Συγκεκριμένα  η ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν χορηγεί γραπτή εγγύηση στους πελάτες για 100.000 km ή 2 χρόνια (ότι προηγηθεί) για ότι συμβεί που καλύπτει όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και εργατικά. Επίσης δίνεται υπογεγραμμένη έντυπη πιστοποίηση γνησιότητας και καλής λειτουργίας με το πέρας της μετατροπής του αυτοκινήτου σας ώστε να δηλώσετε τη μετατροπή του αυτοκινήτου σας στο ΚΤΕΟ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα καλώντας στα τηλέφωνα της εταιρείας: 23940 25605 και  23940 25705.