• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Γνώση και εμπειρία στο φυσικό αέριο

1.308 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2016

Η Καρανάσιος Βαρσάμη & συνεργάτες αναλαμβάνει την αδειοδότηση εγκαταστάσεων ανεφοδιασμού αεριοκίνησης σε πρατήρια καυσίμων και την αδειοδότηση συνεργείων τοποθέτησης κιτ αέριων καυσίμων.

 
Η εταιρία Καρανάσιος Βαρσάμη & συνεργάτες δραστηριοποιείται εδώ και 27 χρόνια στον χώρο μελέτης σχεδίασης και αδειοδότησης εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της αδειοδότησης πρατηρίων υγρών καυσίμων, μικτών πρατηρίων, πρατηρίων υγραερίου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει την συνεργασία της με εταιρίες στον χώρο των πετρελαιοειδών για την ανάπτυξη στην Ελλάδα πρατηρίων φυσικού αερίου (CNG). 

Είναι πάντα κοντά στους φίλους και συνεργάτες πρατηριούχους και επισκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρία ασχολείται με την αδειοδότηση συνεργείων αερίων καυσίμων σε όλη την Ελλάδα. Τα συνεργεία αυτά ασχολούνται με την τοποθέτηση των συσκευών αερίων καυσίμων και τη μετατροπή των αυτοκινήτων σε οχήματα διπλής καύσης.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ραγδαία ανάπτυξη των πράσινων καυσίμων, όπως συνηθίζουμε να λέμε το υγραέριο και φυσικό αέριο, στο χώρο της αυτοκίνησης. 

Οι λόγοι είναι πολλοί, οι βασικότεροι όμως είναι α) το γεγονός ότι τα καύσιμα αυτά είναι οικονομικότερα και στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής κρίσης προφανώς προτιμώνται από τους αυτοκινητιστές και β) η οικολογική συνείδηση, η οποία αναπτύσσεται και οδηγεί σε επιλογές που έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Οι παραπάνω λόγοι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η επιλογή των αερίων καυσίμων σε σχέση με τα συμβατικά υγρά καύσιμα δεν επηρεάζει τις αποδόσεις των οχημάτων, καθώς επίσης και το γεγονός ότι η προηγμένη πλέον τεχνολογία που χρησιμοποιείται έχει εκμηδενίσει την ύπαρξη προβλημάτων από τη χρήση των νέων αυτών καυσίμων, αποτελούν ουσιαστικά την εγγύηση για την επιλογή των καυσίμων αυτών από τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Τα τελευταία χρόνια οι μετατροπές των αυτοκινήτων με την προσθήκη συσκευών υγραερίου είναι πάρα πολλές, ενώ παράλληλα έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το αντικείμενο αυτό. 

Έτσι πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων έχουν μετατραπεί σε μικτά πρατήρια με την προσθήκη δεξαμενής υγραερίου και διανομέα υγραερίου. 
Η εταιρία έχει ασχοληθεί με εκατοντάδες πρατήρια είτε καινούρια είτε υφιστάμενα στα οποία έχει προστεθεί υγραέριο. Η εταιρία διαθέτει τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία για την λειτουργία και την αδειοδότηση τέτοιων εγκαταστάσεων – πρατηρίων καυσίμων. 

Τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει στη ζωή μας, όπως είπαμε παραπάνω, και το φυσικό αέριο. Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΠΑ πρωτοστατεί στην ανάπτυξη πρατηρίων αερίων καυσίμων έχοντας ήδη υλοποιήσει τα πρώτα 8 πρατήρια, ενώ σχεδιάζει τα επόμενα. Κάποια από αυτά έχουν αδειοδοτηθεί από την εταιρία. Η πραγματικά μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση των αερίων καυσίμων είναι προφανές ότι θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερη ανάπτυξη τους συγκεκριμένους κλάδους και πιθανότατα στο μέλλον να αποτελέσει κύρια επιλογή καυσίμου της αυτοκίνησης.

Tags: SPENDLESS