• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περίπου 250.000 οχήματα με συστήματα υγραεριοκίνησης κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

Σημεία «κλειδιά» της σωστής εγκατάστασης

15.419 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2016

Η μετατροπή του βενζινοκίνητού σας σε υγραεριοκίνητο αποτελεί πλέον μία απλή και εύκολη διαδικασία που όμως προϋποθέτει εμπειρία και συνείδηση των κινδύνων κατά την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης.

 
Η υγραεριοκίνηση έχει συμπληρώσει περίπου μία 20ετία στην Ελλάδα, αφού ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 έχει δημιουργηθεί το θεσμικό πλαίσιο για τη χρήση του υγραερίου ως καύσιμο κίνησης. Η διείσδυση των υγραεριοκίνητων οχημάτων στην εγχώρια αγορά όμως ξεκίνησε ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια και μετά τις νέες αυξήσεις στους φόρους της βενζίνης το 2010, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις. Σε συνδυασμό και με τις νέες τεχνολογίες λοιπόν, αλλά και το γεγονός ότι αρκετά συνεργεία άρχισαν να εκπαιδεύονται πάνω σε αυτές για τη μετατροπή αυτοκινήτων, έχουν αυξηθεί σημαντικά πλέον τα οχήματα που φέρουν συστήματα LPG και κάνουν χρήση υγραερίου.
Με περίπου 800 πρατήρια σε όλη τη χώρα να μπορούν να ανεφοδιάσουν τα υγραεριοκίνητα, μάλιστα, το LPG αποτελεί πια μία πραγματική λύση για οικονομική αυτοκίνηση, όπως επιβεβαιώνεται και από τα περίπου 250.000 οχήματα με συστήματα υγραεριοκίνησης που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ