Ίσως η πιο δημοφιλής παραλία για τους νέους σε όλη τη Χαλκιδική

Αρμενιστής, η αγαπημένη παραλία των νέων και… δραστήριων!

75891 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν σας αρέσει να έχετε όλες τις ανέσεις στα πόδια σας και παράλληλα να απολαμβάνετε όλη τη φυσική ομορφιά μιας πραγματικά ονειρεμένης ακρογιαλιάς, τότε αναζητήστε την ακτή Αρμενιστής (16 χιλιόμετρα από τη Βουρβουρού).
Η παραλία διαθέτει τροπικά νερά, λευκή αμμουδιά και τις ανέσεις που προσφέρει ένα από τα καλυτέρα οργανωμένα κάμπινγκ της Ελλάδας. Αν και μεγάλο μέρος της περιοχής καταλαμβάνεται από το κάμπινγκ, η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Θα βρείτε όλες τις ανέσεις σε μικρές αποστάσεις, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε θαλάσσια σπορ ή να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα κεφάτα νυχτερινά beach party που διοργανώνει το κάμπινγκ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • loukia

    Σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής ΠΟΥΘΕΝΑ.- Το δεύτερο πόδι είναι το πιο φυσιολατρικό... μαρμαράς, porto carras, πορτο κουφό=φυσικο κάλος... Μην ξεχνάτε να επισκεφθείτε στο πρώτο πόδι την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, υπάρχει πριν από τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, μετά την Νέα Σκιώνη, πασίγνωστη στο πρώτο πόδι για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και για τον θαυμαστό τρόπο που φανερώθηκε η εικόνα μέσα από την θάλασσα. Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει την λειτουργία τον δεκαπεντάυγουστο, αλλά και οποιαδήποτε Κυριακή... Η εκκλησία βρίσκεται σε ειδυλλιακό περιβάλλον, πάνω στη θάλασσα... Και το τρίτο πόδι γεμάτο συγκίνηση και μυσταγωγία...

      2