Hotel du Lac

Hotel du Lac

Hotel du Lac

Hotel du Lac

Hotel du Lac

Hotel du Lac - Γιάννενα

25863 Επισκέψεις στο άρθρο

Στη «Μυρτάλη», πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου και με θέα στους κήπους προσφέρεται το ελληνικό πρωινό του Hotel du Lac στα Γιάννενα.

Ορισμένες από τις επιλογές των εδεσμάτων είναι ψωμί ζυμωτό χειροποίητο, σικάλεως, λευκό και πολύσπορο, κάποια πίτα ημέρας, όπως παραδοσιακή ηπειρώτικη ζυμαρόπιτα, τυρόπιτα ή λαχανόπιτα, αλλά και σπιτική μηλόπιτα ή γιαννιώτικη καρυδόπιτα, κέικ, κρουασάν και κρέπες. Υπάρχει καθημερινά ποικιλία παρασκευών με φρέσκα αυγά, όπως τηγανιτά, αυγά ποσέ, ομελέτα και στραπατσάδα. Από τυριά προσφέρονται φέτα, ανθότυρο, κασέρι και στραγγιστό γιαούρτι από την περιοχή. Από αλλαντικά σερβίρονται γαλοπούλα καπνιστή, ζαμπόν, μορταδέλα, μπέικον και λουκάνικα, όλα ελληνικά.

Οι επισκέπτες αξίζει να δοκιμάσουν ακόμα τις σπιτικές μαρμελάδες, το ελληνικό μέλι, το ταχίνι και τα διάφορα γλυκά του κουταλιού. Στον πρωινό μπουφέ υπάρχει γάλα με δημητριακά, φρέσκα φρούτα εποχής, αποξηραμένα φρούτα αλλά και φρουτοσαλάτες. Σπιτικά γλυκά όπως ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια και σοκολάτα, αλλά και τραχανάς παραδοσιακός είναι καθημερινά στη διάθεση των φιλοξενούμενων. Φυσικά από το «Ελληνικό Πρωινό» του Hotel du Lac δε θα μπορούσε να λείψει ο ελληνικός καφές, αλλά και η γωνιά με το κρητικό παξιμάδι τη ντομάτα, τη φέτα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και τις ελιές.

 

Δείτε περισσότερα για το Hotel du Lac

Δείτε περισσότερα για τα Γιάννενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ