Εστιατόριο «Τα Γεράνια» - Νάουσα

41344 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα Ημαθίας, σε έναν τόπο και ένα μοναδικό περιβάλλον με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, βρίσκεται το εξοχικό εστιατόριο - ταβέρνα «Γεράνια». Οι απέραντοι και φιλόξενοι εξωτερικοί χώροι του εστιατορίου, αποτελούν πραγματικό καταφύγιο δροσιάς το καλοκαίρι. Μπορείτε να απολαύσετε εδέσματα της ώρας και πλήθος μεζέδες, συντροφιά με το τσίπουρο ή το κρασί σας.

Οι επισκέπτες, μπορούν να ψαρέψουν πέστροφες στην ιδιόκτητη λίμνη που έχει το εξοχικό εστιατόριο - ταβέρνα «Γεράνια» , ή να τις γευθείτε ολόφρεσκες αφού τις διαλέξετε από το παρακείμενο ιδιόκτητο ιχθυοτροφείο του! 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι όλα τα ορεκτικά παρασκευάζονται με άριστα υλικά και τίποτα δεν είναι τυποποιημένο. Στις σαλάτες, χρησιμοποιείται μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και για το τηγάνισμα ηλιέλαιο άριστης ποιότητας. Επίσης όλα τα κρέατα είναι ντόπια, μαρινάρονται σε τοπική συνταγή και τα ψήνονται στα κάρβουνα 

Απολαύστε τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές του εστιατορίου "ΓΕΡΑΝΙΑ", φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, θαυμάζοντας παράλληλα τις ομορφιές του παρθένου φυσικού τοπίου. 

 

Δείτε περισσότερα για τη Νάουσα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ