Έρχεται το Tinos Running Experience!

2544 Επισκέψεις στο άρθρο

O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου προκηρύσσει για τέταρτη συνεχή χρονιά Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «4ο Tinos Running Experience 2017» με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου.

 
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 21,1 χλμ. , 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. για παιδιά αλλά και 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
  • Κύριος Αγώνας: Ημιμαραθώνιος Tinos Running Experience 
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 
  • Σημείο εκκίνησης: Βώλαξ
  • Σημείο τερματισμού: Χώρα Τήνου(Λιμάνι) 
  • Ώρα εκκίνησης: 5:00 μ.μ. 
  • Απόσταση αγώνα: 21,1 χλμ. 
Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 40, 40-49, 50-59, 60-69, 70+ Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

 

Tags: ΤΗΝΟΣ