Η πόλη γιορτάΖΕΙ!

2995 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ» στο πλαίσιο του πρώτου φεστιβάλ «Η Πόλη γιορτάΖΕΙ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017 στην Πτολεμαΐδα, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην καλλιτεχνική επιτροπή.

 

Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τις εξής κατηγορίες: 1. Θέατρο, 2. Μουσική, 3. Χορό, 4. Λογοτεχνία, 5. Κινηματογράφος, 6. Εικαστικά, 7. Φωτογραφία και θα πρέπει να κατατεθούν από σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ στο e-mail του συλλόγου [email protected].

Για την υποβολή της πρότασης απαραίτητη είναι η συμπλήρωση και κατάθεση της ειδικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Οι συμμετοχές θα πρωτοκολληθούν και οι αιτούντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή ή όχι της πρότασης τους μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977009345 (κατά τις ώρες 15:00 – 18:00), στο e-mail του συλλόγου [email protected] καθώς επίσης και στη σελίδα στο Facebook ptolemaida.festival .

Tags: ΚΟΖΑΝΗ