Πεντακάθαρα νερά σε υπέροχες παραλίες

Νησί που θα σας χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες

Το νησί του Ικάρου αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας

Ικαρία: Αφέσου στην ελευθερία της!

3878 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σας καταπλήξει ΅ε τις άπειρες φυσικές ομορφιές της, από την πρώτη κιόλας ματιά! Αγρια και ήρεμη, καταπράσινη και γαλάζια, με λίμνες, παραλίες και μοναδικά φυσικά αξιοθέατα, είναι το νησί που θα σας χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες!

 

Μία πρωτότυπη εμπειρία διακοπών στον ηπήνεμο κόλπο των Θερμών.

Η Ικαρία προσφέρεται για σπάνιες περιπατητικές διαδρομές σε απίστευτης ομορφιάς φυσικά τοπία: πυκνά πευκοδάση, καταρράκτες, χείμαρροι, λίμνες, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και προπάντων γραφικά χωριά, θα σας συναρπάζουν σε κάθε σας εξόρμηση. Τα πεντακάθαρα νερά από τις υπέροχες παραλίες, οι πιο γνωστές των οποίων είναι το Πριόνι, το Γιαλισκάρι, η Μεσαχτή, ο Αρµενιστής και οι Σεϋχέλλες, θα σας κάνουν να τη λατρέψετε!

Εξοπλιστείτε με ένα τζιπ ή άλλο αυτοκίνητο, πάρτε μαζί σας καλή παρέα και άφθονη διάθεση… Μην ξανακοιτάξετε το ρολόι σας, μην προγραμματίσετε τίποτα! Αφήστε την Ικαρία να σας ξεναγήσει, χαλαρά, χωρίς βιασύνες και άγχος. Τα ωράρια εδώ έχουν τη δική τους φιλοσοφία… Το νησί του Ικάρου αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας, μια άγρια ομορφιά και ένα έντονο δικό του ιδιαίτερο χρώμα και κλίμα. Παραλίες, χωριά, άνθρωποι και πανηγύρια, έθιμα και φύση σε ένα μοναδικό συνδυασμό. Ζήστε τον!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον τον νούμερο 1 προορισμό για παρέες που αναζητούν το ιδανικό μέρος για διασκέδαση και ξεφάντωμα πέρα από τα συνηθισμένα. Όσοι πάνε στην Ικαρία είναι αποφασισμένοι να αφεθούν στη μαγεία του νησιού, με το φλερτ στα πανηγύρια που διοργανώνονται σχεδόν κάθε βράδυ από την αρχή ακόμα του καλοκαιριού σε κάποια περιοχή του νησιού να γίνεται… τρόπος ζωής! Μην παραλείψετε να εξασκήσετε τον «Ικαριώτικο»! Μπείτε στο χορό και ζήστε την εμπειρία, παρέα με ντόπιους και επισκέπτες.

Η Ικαρία είναι οι άνθρωποί της: απλοί, φιλόξενοι, γελαστοί, αγκαλιά- ζουν τον επισκέπτη και τον μυούν στο δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ζωής, που μόνο πηγαίνοντας στο νησί μπορεί κανείς να καταλάβει, έναν τρόπο που τους κατατάσσει σε µία από τις πρώτες θέσεις μακροζωίας ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης. Διαθέτουν μοναδικά, αγνά, προϊόντα και περίφημο κρασί που τα χρησιμοποιούν στην τοπική τους κουζίνα για να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Είναι περήφανοι για τις τοπικές παραδόσεις και έθιμά τους που χάνονται στα βάθη της ιστορίας. Μεταφέρουν τη ζωντάνια και την παράδοση στους επισκέπτες οργανώνοντας γιορτές και πανηγύρια όλες τις εποχές του χρόνου. Δημιουργούν στον «μικρό» τόπο τους μια ατμόσφαιρα μαγική που τον κάνει τελικά… μοναδικό και ζηλευτό για τον επισκέπτη!

Tags: ΙΚΑΡΙΑ