TOP 10 Λευκάδα!

94459 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα σκαλιά που οδηγούν στους Εγκρεμνούς, η μοναδική παραλία της Βασιλικής που κατακλύζεται από λάτρεις του wind και του kite surf και ο καταρράκτης στο Δημοσάρη σε καλούν να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις τη Λευκάδα.

Κατέβα τα 338 στους Εγκρεμνούς για μπάνιο και μια μοναδική εμπειρία

Πατήστε εδώ  και κάντε like στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας


Στους Εγκρεμνούς δεν θα πας για ένα απλό μπάνιο, αλλά για μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία. Για να φτάσεις στην πανέμορφη παραλία θα πρέπει να περάσεις από ένα απότομο και στενό μονοπάτι και να κατέβεις 338 σκαλιά που στο κάθε ένα θα έχεις μοναδικής ομορφιάς θέα. Κι αν αυτό σου φαίνεται ταλαιπωρία, που δεν είναι, τότε η άφιξη στην παραλία θα σε αποζημιώσει. Χρυσή αμμουδιά μήκους δύο χιλιομέτρων, απόκρημνες πλαγιές και πεντακάθαρα νερά για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Βρες τον καταρράκτη στο φαράγγι Δημοσάρη και πήγαινε στο Νυδρί για καφέ
Στους καταρράκτες στο φαράγγι του Δημοσάρη θα πάθεις πλάκα. Το θέαμα που προσφέρουν με το νερό να πέφτει με δύναμη είναι απίστευτο. Βούτα στην λίμνη που σχηματίζουν τα νερά και νιώσε πως είσαι σε μια πανέμορφη φυσική πισίνα. Φεύγοντας απόλαυσε τις ομορφιές του φαραγγιού και κατευθύνσου στο τουριστικό Νυδρί. Απόλαυσε έναν καφέ, γέμισε τις μπαταρίες σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες.

Δες τον Σκορπιό, το νησί που αγόρασε ο Ωνάσης και τα υπόλοιπα Πριγκιποννήσια σε μια μοναδική κρουαζιέρα
Όταν ολόκληρος Ωνάσης επέλεξε ένα Πριγκιποννήσι τότε τα λόγια περισσεύουν. Πάρε το καραβάκι που ξεκινά από το Νυδρί και ξεκίνα μία ανεπανάληπτη εκδρομή. Το μάτι σου θα χορτάσει πράσινο και φύση ενώ θα ανακαλύψεις παραλίες οι οποίες είναι σχεδόν απάτητες. Ανάμεσά στα Πριγκιποννήσια και ο Σκορπιός. Το νησάκι που αγόρασε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και απολάμβανε τις διακοπές του στο οποίο δεν μπορείς μεν να αποβιβαστείς αλλά μπορείς να θαυμάσεις έστω από μακρυά.

Από τα Πριγκιποννήσια στη Βασιλική, μία από τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου για windsurf
Δεν είσαι στο Μαϊάμι ή στη Χαβάη αλλά στη Λευκάδα. Μόλις δεις την ομορφιά και τις εγκαταστάσεις της Βασιλικής για το windsurf θα εκπλαγείς ευχάριστα. Ανέβασε την αδρεναλίνη σου κάνοντας το δημοφιλές extreme sport δίπλα σε επαγγελματίες του είδους από όλη την Ευρώπη που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την περιοχή. Εκμεταλλεύσου τους τοπικούς ανέμους που αυξάνονται από το μεσημέρι και δίνουν μεγάλες ταχύτητες και εκπληκτικές επιδόσεις στις ιστιοσανίδες ενώ στα kite surf τη δυνατότητα για θεαματικά άλματα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ