Ο μεγάλος νικητής, κ. Γεώργιος Μπορόβας

Ο μεγάλος νικητής του weekend με το Fiat 500X!

5374 Επισκέψεις στο άρθρο

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός του AutoΤρίτη Touring έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας έναν σούπερ τυχερό, ο οποίος θα περάσει ένα μαγευτικό weekend σε ξενοδοχείο της επιλογής του, έχοντας στη διάθεσή του για όλο το Σαββατοκύριακο το Fiat 500X με γεμάτο ρεζερβουάρ!

 
O κ. Γεώργιος Μπορόβας ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού  για την ανάδειξη των TOP Προορισμών και Ξενοδοχείων για τον Απρίλιο, ψηφίζοντας τους αγαπημένους του προορισμούς και τους καλύτερους ξενώνες - ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα! 

Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του για να του ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στον οποίο αναδείχθηκε νικητής, ο κ. Μπορόβς μας είπε:

«Παρακολουθώ κάθε μέρα το autotriti.gr και αγοράζω το περιοδικό. Είναι μια αγαπημένη μου συνήθεια, η οποία μου προσέφερε και αυτό το μεγάλο δώρο! Χαίρομαι πολύ που κέρδισα και ευχαριστώ πάρα πολύ το Autotriti Touring».

Ανάμεσα στους Top 10 Προορισμούς που ξεχώρισαν ήταν διάσημοι και ιδιαίτερα αγαπημένοι ανοιξιάτικοι προορισμοί που αναμένεται να γεμίσουν με όμορφες εικόνες τις εκδρομές και τα weekends μας.

Ακολουθεί η τελική κατάταξη των Top 10 Προορισμών, όπως εσείς τους αναδείξατε!
10. Χαλκιδική
9. Θεσσαλονίκη
8. Πόρος
7. Κύθηρα
6. Βόρεια Εύβοια
5. Ρόδος
4. Ναύπλιο
3. Γύθειο - Μάνη - Λακωνία
2. Πρέβεζα - Πάργα - Σύβοτα
1. Σαντορίνη