Photo by: Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool

Photo by: Samo Vidic/Red Bull Content Pool

Photo by: Samo Vidic/Red Bull Content Pool

Photo by: Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool

Parkour στη Σαντορίνη!

8893 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο 5ος διαγωνισμός parkour/ freerunning που διοργανώθηκεστις 3 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη ήταν η καλύτερη αφορμή για μια σύντομη αλλά απολαυστική εκδρομή που θα τα έχει όλα, στο πιο διάσημο ελληνικό νησί!

 
Ένας διαγωνισμός που προσφέρει ανεπανάληπτο θέαμα και αδρεναλίνη στα ύψη. Ένα τοπίο που όμοιό του δεν βρίσκεις ούτε στα πιο καλά κρυμμένα μέρη του πλανήτη. Fans από όλο τον κόσμο και μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως είναι κι αυτοί εκεί. Γίνεται να μην πας;

Στη μαγευτική Σαντορίνη διεξάγεται κάθε χρόνο ο διαγωνισμός parkour/ freerunning Red Bull Art of Motion, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Red Bull. Στην πανέμορφη Οία, σε μια ιδανική φυσική πίστα, οι καλύτεροι freerunners του κόσμου δοκίμάζουν τις δυνατότητες και τις αντοχές τους, προσφέροντας ένα υπερθέαμα βγαλμένο από την τέχνη της φύσης και της ελεύθερης σωματικής έκφρασης χωρίς όρια.

Μάθετε περισσότερα στο www.redbullartofmotion.com και δείτε 10 top λόγους για τους οποίους αξίζει να εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό διαγωνισμό για μια one-of-a-kind επίσκεψη στη Σαντορίνη!

VIDEO: Highlights από τον διαγωνισμό