Ταξίδι στην Ανατολή

1835 Επισκέψεις στο άρθρο

Από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιατική κουλτούρα, στο Βόλο οι συναντήσεις σαν κι αυτήν αποκτούν χρώμα ασιατικό και πολιτιστικό.

 
Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και η Συνεταιριστική Κοινωνική Επιχείρηση Ένταξης «La Petite Cantine» προγραμματίζουν την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού (Κ. Καρτάλη 152 – Α. Γαζή), την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «AsiaQuest : Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο». O Ελπιδοφόρος και η Δώρα μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν και την Ασία σε 6 μήνες!

Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιατική κουλτούρα να είναι άκρως απολαυστική.

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα καθηλώσει τους θεατές κάνοντας  ένα υπέροχο ταξίδι από το εγώ στο εμείς..!!!. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και Θεοδώρα Μπίτση. Για όποιον θέλει να στηρίξει την προσπάθειά τους, το dvd διατίθεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Διάρκεια 68′ .

Είσοδος ελεύθερη.