Το καρναβάλι της Πάτρας λήγει με Boney M!

2378 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ένα δυνατό μουσικό χαρτί, τους θρυλικούς Boney M, η Πάτρα και οι χιλιάδες επισκέπτες της θα αποχαιρετήσει το Πατρινό Καρναβάλι του 2017 ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους απανταχού καρναβαλιστές για την επόμενη χρονιά.

 
Οι Boney M θα εμφανιστούν μετά την κήρυξη της λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και τον χείμαρρο των πυροτεχνημάτων που θα λάμψουν στον πατραϊκό ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Μόλο της Αγίου Νικολάου (στον κεντρικό λιμενοβραχίονα της πόλης) και θα αρχίσει στις 21.00, λίγο μετά από την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Στην ανεπανάληπτη αυτή νύχτα λοιπόν θα λάμψει το άστρο των Boney M. Ένα αστέρι που μεσουράνησε στις δεκαετίες του 70 και του 80 φωτίζοντας την παγκόσμια χορευτική σκηνή. Τα καλύτερα πάρτυ, οι πιο εξωστρεφείς χορευτικές επιδόσεις ήταν συνώνυμες των μεγάλων τους επιτυχιών «Daddy Cool», «Rasputin», «Rivers of Babylon», «Ma Baker», «Gotta Go Home», «Brown Girl In the Ring», «One Way Ticket», «Sunny», «Hooray! Hooray! It΄s a Holi-Holiday», «Belfast» κ.α. που έγιναν εμβληματικές για τη διασκέδαση των παλαιότερων και συνεχίζουν και σήμερα να δημιουργούν καυτές θερμοκρασίες και να κατέχουν περίοπτη θέση στις χορευτικές προτιμήσεις των νεώτερων.