Τρέχουμε κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

2447 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις 19 Μαϊου 2017, άντρες και γυναίκες από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Αμερική και την Ολλανδία, θα τρέξουν με αφετηρία τη Βουλγαρία και τερματισμό τα Λευκόγεια Δράμας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική υποστήριξη του αγώνα κατά της Eμπορίας Aνθρώπων.

 
Το σκεπτικό είναι οι δρομείς να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή που χρησιμοποιείται και από τους διακινητές για να μεταφέρουν τα θύματά τους.

Ο μαραθώνιος δρόμος θα περιλαμβάνει δρομείς που θα τρέξουν 60χλμ, 42χλμ, δρομείς που θα κάνουν μισό μαραθώνιο, 21χλμ, δρομείς που θα τρέξουν 10χλμ και 5χλμ καθώς και ποδηλάτες που θα κάνουν ποδηλασία για 120 χλμ.

Όλοι οι μαραθωνοδρόμοι για τα 60χλμ, 42χλμ, 21χλμ καθώς και οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από πλατεία της Βουλγαρίας στις 07:00πμ και θα τερματίσουν στις 13:30μμ. στην πλατεία των Λευκογείων.

Οι μαραθωνοδρόμοι των 5χλμ και 10 χλμ θα ξεκινήσουν από τα Λευκόγεια. Αναμένεται πως και οι τελευταίοι μαραθωνοδρόμοι θα έχουν τερματίσει έως τις 13:30μμ.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν όλοι οι μαραθωνοδρόμοι είναι η ίδια. Όσοι θα συμμετέχουν στα 60χλμ, 42χλμ και 120 χλμ θα επαναλάβουν μέρος της αρχικής διαδρομής (εντός Ελλάδας) ώστε να καλυφθεί η ανάλογη απόσταση.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Tags: ΔΡΑΜΑ