Ανάπαυλα με θέα

2316 Επισκέψεις στο άρθρο

Με θέα το Παλαμήδι ή τα τείχη της Ακροναυπλίας πας στον ξενώνα GRIMANI και πετυχαίνεις διάνα μια χαλαρωτική και αξέχαστη διαμονή.

 
Η αισθητική των δωματίων  στον ξενώνα GRIMANI αλλά και του lobby και στη ρεσεψιόν, μαζί με την πανέμορφη θέα στην πόλη του Ναυπλίου και το Παλαμήδι, κάνουν την εμπειρία σου ασυναγώνιστη και σε γεμίζουν όμορφα συναισθήματα.

Τα δωμάτια και οι εστέτ σοφίτες του ξενώνα διακοσμημένα όλα με μοντέρνο στυλ και ποιοτικά υλικά, ντυμένα με χαλαρωτικά χρώματα θα μετατρέψουν την διαμονή σου σε ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα. 

Μεγάλα και άνετα κρεβάτια, λιτή διακόσμηση με χρώματα που χαλαρώνουν και μίνιμαλ άποψη ζεν, σε ενθουσιάζουν και σε ξεκουράζουν επιστρέφοντας από την εξερεύνηση του Ναυπλίου.

Στο ισόγειο, στην παλιά αποθήκη ξυλείας της οικογένειας και νυν cafe-bistro με vintage διακόσμηση, θα απολαύσεις άνετα τον καφέ σου ή/και ένα από τα ελαφριά πιάτα, και θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου.

Περιηγήσου, ανακάλυψε, ξεκουράσου. Στην πόλη του Ναυπλίου με τις ομορφιές και την βαριά ιστορία, έχοντας ως εφαλτήριο τον ζεστό και φιλόξενο ξενώνα GRIMANI θα κερδίσεις χρόνο και θα περάσεις ποίημα.