Αρωμα κήπου!

1938 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και πολύ κοντά από την κεντρική πλατεία Συντάγματος, το εστιατόριο Κήπος σε ξεκουράζει μόνο που τον βλέπεις. Με πλούσια τοπικά πιάτα όπως τα πασίγνωστα πανσετάκια και τα μανιτάρια πλευρώτους μαζί με φέτα πανέ με σουσάμι και μπαλσάμικο, θα περάσεις φίνα.

 

Κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στα ιστορικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου, θα συναντήσετε το εστιατόριο “Ο Κήπος”. Στο ειδυλλιακό του περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, καθώς και γευστικότατες γαστρονομικές πανδαισίες απο όλη τη Μεσόγειο.

Tο εστιατόριο περιλαμβάνει μια ευρύχωρη αίθουσα η οποία μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ ο εξωτερικός χώρος με θέα τη θάλασσα, το Μπούρτζι και το Παλαμήδι σας προσφέρει την άνεση και το ιδανικό περιβάλλον, ώστε να εξερευνήσετε τις συνταγές της κουζίνας και να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

Φιλοσοφία του «Κήπου» είναι η υγιεινή διατροφή με την αξιοποίηση αγνών ελληνικών προϊόντων της υπαίθρου μας. Στο εστιατόριο μπορείτε να γευθείτε γνωστές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές, καθώς επίσης και δικές τους παραδοσιακές δημιουργίες οι οποίες θα σας μείνουν αξέχαστες. Ένα εστιατόριο που έχει σαν βάση την ελληνική κουζίνα αλλά κουβαλά πινελιές και αρώματα από όλες τις χώρες της Μεσογείου.