Εξυπηρετεί κάθε ανάγκη

2531 Επισκέψεις στο άρθρο

Δίπλα στα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Πέλλας, το Palladium Hotel περιμένει να σας φιλοξενήσει στα 30 δωμάτιά του. Τα δύο κτίρια με προσεγμένους αισθητικά χώρους συνθέτουν παράδοση και άνεση.

 
Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 λειτουργικά δωμάτια τα οποία διαθέτουν δική τους κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι, τηλεόραση, στερεοφωνικό, τηλέφωνο. Τοποθετημένο στους πρόποδες του όρους Βόρας, σε απόσταση αναπνοής από τα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ και νεόδμητο, με ανέσεις που κάθε επισκέπτης θα εκτιμήσει δεόντως.

Το Palladium Hotel διαθέτει χώρο με τζάκι για πρωινό, ενώ η Reception βρίσκεται πάντα κοντά σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, να σας καθοδηγήσει στις διαδρομές σας και να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Δίπλα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ. Με  ιαματικές πηγές που αναβλύζουν σε υψόμετρο 390 μέτρων. Τα ιαματικά θερμά νερά των Λουτρών Πόζαρ έχουν σταθερή θερμοκρασία 37οC, ιδανική θερμοκρασίς για λουτροθεραπείες  που είναι η λύση σε πολλές παθήσεις.

Στα Λουτρά Πόζαρ μπορείτε να απολαύσετε το νερό σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες ή σε έναν από τους λουτήρες. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα προσφέρεται για βουτιές τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.Οι λάτρεις  του υδρομασάζ,θα βιάσουν στιγμές πραγματικές χαλάρωσης. Προορισμός  για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επαφή με την φύση, την ξεκούραση και τα οφέλη της λουτροθεραπείας.

Tags: ΕΔΕΣΣΑ