Επίγειος παράδεισος

1753 Επισκέψεις στο άρθρο

To Porto Valitsa στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής δημιουργήθηκε με σεβασμό στην παράδοση, στη φύση και την απόλυτη ποιότητα.

 
Στο Porto Valitsa στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής οι έννοιες «άνεση» και «ποιότητα» ξαναβρίσκονται σαν δυναμικές παρουσίες. Η ευεργετικότητα της φύσης γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Σύμβολο του απλού και του ανέμελου, το καλοκαίριτου Porto Valitsa μένει σκόπιμα μακριά από το αγριεμένο πλήθος αναδεικνύοντας μια άλλη Xαλκιδική: εκείνη της μνήμης.  

Tο εστιατόριο «Θάλασσα γεύσεων», είναι ένα όραμα, πάθος και αέναη δημιουργία των ιδιοκτητών του, που μαζί με τον σεφ Νίκο Μαλαματά, με σεβασμό στην παράδοση και την απόλυτη ποιότητα σου προσφέρει λιχουδιές κάθε λογής, από όλες τις γωνιές της Mεσογείου.

Oι μόνιμες εικαστικές παρεμβάσεις του Aντώνη Tαβάνη, του Xρίστου Xρίστου, του Παναγιωτάκη και άλλων, το ομώνυμο Mπαρ με τα πέντε επίπεδα και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θεατράκι, με εικαστικά και συναυλίες κάνουν το Porto Valitsa ένα ιδανικό καταφύγιο όλων αυτών που το καλοκαίρι περιμένουν να ξαναγεννηθούν.
Mια άλλη αντίληψη για διακοπές, μια διαρκής πολιορκία των αισθήσεων, με φόντο το πεύκο, την μπλε Θάλασσα, την Aθωνική Πολιτεία και τα μυστικά των βράχων. 

Eναλλακτικές αποδράσεις στη φύση, αναζωογονητικές μέρες και νύχτες κι ένα αξέχαστο όνομα: Porto Valitsa που στα αρβανίτικα σημαίνει «μικρός κυματισμός».