Για φορμαέλα και ζουμερά μπιφτέκια

2948 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο ελληνικό εστιατόριο Καπλάνης θα πάρεις την παρέα σου δίπλα στο τζάκι και θα παραγγείλετε κοντοσούβλι και κοκορέτσι, φορμαέλα ψητή και λαχανοντολμάδες.

 
30 χρόνια γευστικής παραδοσιακής πείρας είναι αυτά και θα το δεις και μόνος σου, στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, στο ελληνικό εστιατόριο Καπλάνης , μυώντας και τους φίλους σου στην τοπική κουζίνα της Αράχωβας. Αν είσαι πιο ρομαντικός, θα πας με το ταίρι σου στη σοφίτα για ένα πιο ήσυχο δείπνο επιλέγοντας για τους δυο σας από τη μεγάλη ποικιλία στα τοπικά παραδοσιακά πιάτα.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα ζουμερά μπιφτέκια του κ. Παναγιώτη. Η ιδιαίτερη δε σαλάτα με ρόκα, παρμεζάνα, φυστίκια και ραδίκι δεν πρέπει να λείψει από το τραπέζι σας. Πολίτικη μελιτζάνα, χειροποίητες πίτες, αλλά και τα περιζήτητα γαρδουμπάκια με χόρτα, σε μια συνταγή της κ. Στέλλας που εκπλήσσει ευχάριστα, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο για την πρότασή σου. Από τα δυνατά πιάτα, καλό είναι να θυμάσαι το κατσικάκι στο φούρνο, ενώ για το ψοφόκρυο του χειμώνα προτείνεται μια αχνιστή σούπα ημέρας. Από ντοματόσουπα μέχρι τραχανά σίγουρα κάποια θα σου ανοίξει την όρεξη για να προχωρήσεις στα κυρίως πιάτα. Όσο για επιδόρπιο, η γλυκιά κολοκυθόπιτα με πετιμέζι είναι αυτό που δεν ήξερες ότι ήθελες, τώρα όμως ξέρεις.