Ναξιώτικη κουζίνα

1923 Επισκέψεις στο άρθρο

Το όνομα «1924»  είναι η  χρονιά που ο καπετάνιος Γιάννης Λαγός κατέφθασε από το Αϊβαλί με την οικογένειά  του.

 
Το  «1924» είναι ένα εστιατόριο που σέβεται βαθιά τις παραδόσεις της Νάξου. Κάνοντας αισθητή την διαφορά στη σκηνή εστίασης στην Νάξο , με προσοχή στην δημιουργία πιάτων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μενού είναι εμπνευσμένο από αυθεντική Ναξιώτικη κουζίνα που αντανακλά το δημιουργικό πνεύμα του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Στην επιλογή των πιο αγνών , τοπικών υλικών που παράγονται στη Νάξο δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός,  για μια εμπειρία αληθινού gourmet που προκαλεί τις αισθήσεις και την φύση. Αυτό που κάνει ξεχωριστό  άλλωστε το «1924» ανάμεσα σε άλλα εστιατόρια στη Νάξο είναι τα μοναδικά γεύματα που δίνουν άρωμα και γεύση από το νησί . 

Tags: ΝΑΞΟΣ