Ορμητήριο εξερεύνησης!

2298 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ξενώνας «Η Γωνιά» στο Καρπενήσι παντρεύει το χθες με το αύριο δημιουργώντας την αρμονία του σήμερα και κερδίζει τις εντυπώσεις!

 
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του ξενώνα!
Απολαύστε μονοήμερες και διήμερες αποδράσεις στο Καρπενήσι. Πληρώστε τη διανυκτέρευσή σας και πάρτε δώρο τον εξοπλισμό του σκι για τις εξορμήσεις σας στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βελούχι!

Φύση, περιπέτεια, αναψυχή, χαλάρωση, ζεστή φιλοξενία. Αν και για εσάς οι παραπάνω λέξεις αποτελούν το κλειδί μιας αξέχαστης διαμονής, τότε επιλέξτε έναν ξενώνα που σίγουρα θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. 

Στην κορυφή του πανέμορφου Μικρού Χωριού,  περιτριγυρισμένος από τα επιβλητικά βουνά Καλιακούδα -Χελιδόνα - Βελούχι, βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας "η γωνιά".
Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του που συνδυάζει την ντόπια πέτρα με το ξύλο αλλά και η ζέστη φιλοξενία του τον κάνουν μια ευχάριστη γωνιά χαλάρωσης από την καθημερινότητα.

Κάθε πρωί μαζί σας ξυπνούν και όλες οι αισθήσεις με την πανοραμική θέα στην αίθουσα του πρωινού και με τις ντόπιες σπιτικές γεύσεις που θα απολαμβάνετε δίπλα στο αναμμένο τζάκι.

Επίσης λόγω της θέσης του αποτελεί ορμητήριο εξερεύνησης της Ευρυτανικής φύσης, καθώς κατά την παραμονή σας θα ανακαλύψετε  τον πλούτο της περιοχής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων  όπως ορειβασία,   ποδηλασία,  ιππασία,  ράφτινγκ,  river trekking, canyoning, ορειβατικό σκι, πάντα με την καθοδήγηση  εξειδικευμένων  οδηγών βουνού & δασκάλων.