Παρέα με τα άλογα

1831 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποδράστε συντροφιά με τα άλογα στο μυθικό βουνό των Κενταύρων! Εξερευνήστε την παρθένα φύση του Πηλίου με τη βοήθεια του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών!

 
Ζήστε την εμπειρία μίας όμορφη απόδρασης στη φύση του Πηλίου! Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών σας προσφέρει μια περιήγηση με τα άλογα σε ένα δάσος φανταστικό.

Από τη μία κορυφή να βλέπεις το φράγμα και από την άλλη τον Παγασητικό κόλπο. Να ξεκινάς τη μέρα σου πηγαίνοντας στη θάλασσα πάνω σε ένα άλογο. Να χαλαρώνεις αγναντεύοντας τη θέα. Να περνάς δημιουργικές ώρες με τα παιδιά. 

Αλλωστε, η φύση και οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού μπορούν να διδάξουν πράγματα στα παιδιά που δεν τα συναντάμε στα βιβλία, την τηλεόραση ή τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Χαρίστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να έρθουν κοντά στα ζώα και την φύση, σε συνεργασία με τους καταξιωμένους οδηγούς του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών. Η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη! 

Γνωρίστε ακόμη την θεραπευτική ιππασία μέσα από τα σεμινάρια που πραγματοποιεί ο Όμιλος. Η θεραπευτική ιππασία είναι μια δραστηριότητα η οποία χρησιμοποιεί την κίνηση του αλόγου και την επαφή του αναβάτη με το άλογο, για να βελτιώσει κινητικές, νευρολογικές και ψυχικές διαταραχές.