Σε άνετες βεράντες

2598 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Viva Μare Traditional Studios στην Αστυπάλαια με το μοναδικό τους στυλ προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη τη μαγική θέα όλου του νησιού.

 
Αντίκρυ από το λιμάνι, στη ανηφοριά που οδηγεί στην Χώρα βρίσκεται το Vivamare, ένα καλαίσθητο συγκρότημα με κυρίαρχο χρώμα το γαλάζιο και το λευκό, με όμορφη αρχιτεκτονική, που δένει αρμονικά με τον οικισμό. Όλα τα studios διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση και air - condition.

Το Vivamare Studios, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις για άνετη και ευχάριστη διαμονή. Τα Viva Mare Studios είναι ευρύχωρα και άνετα, ενώ παράλληλα φωτεινά και καλά αεριζόμενα.

Η φιλική και σπιτική ατμόσφαιρα των διαμερισμάτων θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Από τις άνετες βεράντες μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο την ηρεμία, την χώρα με το Κάστρο.

Όλατα δωμάτια του Vivamare Studios διαθέτουν ευρύχωρους χώρους, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, τηλεόραση, κλιματισμό, βεράντα με καθιστικό, θέα στη θάλλασα, ατομικό μπάνιο με ντους, σεσουάρ, ζεστό νερό.