Bουνό και θάλασσα

1819 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνδυάζοντας μοναδικά βουνό και θάλασσα, το Διακοπτό αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.

 
Με καταπληκτική θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ο μύθος θέλει τον Ηρακλή να τράβηξε τη μαχαιριά στο βράχο, το ξενοδοχείο Πανόραμα έχει μαγευτική θέα στον κορινθιακό κόλπο αλλά και εύκολη πρόσβαση στο γραφικό Διακοπτό. Ευάερα και φωτεινά δωμάτια, στα 5 μέτρα η θάλασσα, χαλαρώνεις και ανακαλύπτεις τις ομορφιές του τόπου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια ευάερα και πολύ φωτεινά με απλή διακόσμηση και μπαλκόνι. Θα μαγευτείτε από τη θέα του υπέροχου κορινθιακού κόλπου από το δωμάτιό σας. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτά από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας  στην παραλία.

Το εστιατόριο σερβίρει αγγλικό πρωινό και ελληνικά πιάτα, τόσο μαγειρευτά όσο και την ώρας. Τους  καλοκαιρινούς μήνες γευματίστε στην αυλή του ξενοδοχείου κάτω από τις υπέροχες μουριές που θα σας δροσίσουν με τη σκιά τους. 

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται παραλίες, αλλά και ορεινά χωριά με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό καθώς και το ανεπανάληπτης ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης (1,5 km), ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν σε κοντινή απόσταση cafe-bars παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασκέδασης.