Ζήστε σαν σε παραμύθι

1932 Επισκέψεις στο άρθρο

To SAZ Roof Garden είναι σίγουρα η ξεχωριστή απόδραση που αποζητάτε από την καθημερινότητα σας… στην καρδιά της πόλης

 
Το SΑΖ City Life Hotel βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Hoteling σε όλους όσους το επιλέξουν.Το 10 όροφο κτίριο είναι μελετημένο και κατασκευασμένο με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την επιμονή σε λεπτομέρειες και στοιχεία συμβατά με την αισθητική, την φιλοσοφία και την προσωπική άποψη για την φιλοξενία του ιδιοκτήτη Λεωνίδα Μόσιαλου.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ενός υπερσύγχρονου νεόδμητου ξενοδοχείου με μια ιδιαίτερη προσέγγιση.

Σας περιμένουν 23 δωμάτια, με θέα τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων, όσο και στη πανέμορφη Λίμνη Παμβώτιδα, διακοσμημένα με μεράκι, δημιουργικότητα και φαντασία. Παράλληλα, προσφέρεται πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες, ενώ υπάρχει και δωμάτιο pet friendly.

Το ξενοδοχείο διαθέτει Meeting & Show Room για τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις καθώς και συνεδριακό Κέντρο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για την διεξαγωγή συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων.

Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γεύμα σας, τον καφέ και το ποτό σας στο ZAMOS café – bar - resto, το οποίο είναι διακοσμημένο με πρωτότυπα σκίτσα των μεγαλύτερων δημιουργών μόδας του κόσμου!