Dub Inc και reggae

1909 Επισκέψεις στο άρθρο

Αύριο, Σάββατο 11 Μαρτίου, οι Dub Inc, το καλύτερο reggae συγκρότημα στον κόσμο για πολλούς, παίζουν στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης.

 
Οι Dub Inc έρχονται για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στο Principal Club Theater, λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο ‘So What’! Οι Γάλλοι Dub Inc, για πολλούς το καλύτερο reggae συγκρότημα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία, ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο reggae, dub, γαλλο-αλγερινό hip hop και πολλά στοιχεία έθνικ κουλτούρας στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν ο Stefanatty και η Sistah Sofia (One Drop Forward) με το καινούριο project Stefanatty’s Sound Station και το after party της βραδιάς μετά το μεγάλο live θα αναλάβουν οι Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα) και φυσικά το πάρτι αναμένεται να κρατήσει μέχρι πολύ αργά. Μην το χάσετε.
 
*Σάββατο 11 Μαρτίου. Ώρα: 21.00. Principal Club Theater. Αν. Γεωργίου 56, Μύλος. Εισιτήρια: Προπώληση 15 & 17 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως). Υπόλοιπα εισιτήρια-Ταμείο 20 ευρώ.