Πρωτοτυπεί οικολογικά!

2762 Επισκέψεις στο άρθρο

"Τα ποδήλατά μας όπως τα όνειρά μας ξέρουν από ανηφοριές"... Στην Πρέβεζα, ένα ξύλινο χειροποίητο ποδήλατο μεταφέρει προϊόντα «Από το Χωράφι στο Ράφι» στην πόρτα σας!!

 
Τα πρώτα χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα θα κάνουν το επόμενο διάστημα την εμφάνισή τους στους δρόμους της Πρέβεζας.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο κατάστημα οπωροκηπευτικών προϊόντων «Από το Χωράφι στο Ράφι» που βρίσκεται επί της Λ. Ειρήνης 73, και όπως πληροφορείται το pamepreveza.gr, για αρχή, φτάνουν δύο ποδήλατα.
Σκοπός είναι σιγά σιγά να υπάρχουν ακόμα περισσότερα έτσι ώστε γρήγορα και το κατάστημα να μεταφέρει σε κάθε νοικοκυριό την παραγγελία.
Στο κατάστημα ήδη γίνεται delivery προϊόντων και σύμφωνα με τους υπεύθυνους η χρήση των χειροποίητων ξύλινων ποδηλάτων γίνεται σε μια προσπάθεια «να ενισχύσουμε την οικολογική συνείδηση αλλά και να εκφράσουμε την αγάπη μας για το ποδήλατο, το οποίο αποτελεί κύριο μέσο μεταφοράς σε μια πόλη όπως η Πρέβεζα».
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, το χειροποίητο ποδήλατο «Αθηνά» είναι φτιαγμένο από μασίφ ξύλο φράξου, ειδικά σχεδιασμένο για την COCO-MAT από την ελληνική βιομηχανική ομάδα της ΑΚΤΟ. Προσφέρει άνετη οδήγηση και τη δυνατότητα στιλάτης περιήγησης στην πόλη. Ως σύστημα πέδησης, διαθέτει την πατροπαράδοτη κόντρα και μανέτα (φρένο) για μπροστά, ενώ έχει δύο ταχύτητες που αλλάζουν αυτόματα. Το βάρος του είναι στα 18kg και όλα τα μέρη του είναι ανακυκλώσιμα.
Έτσι, εάν το επόμενο διάστημα δείτε κάπου στην πόλη να κυκλοφορεί το ποδήλατο που φαίνεται στη φωτογραφία να ξέρετε ότι μεταφέρει προϊόντα «Από το Χωράφι στο Ράφι» στην πόρτα σας!!