Η Ιόνια Οδός στο 5λεπτο!

Διαβάστηκε από 1079 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2017

Ένα ακόμη βίντεο που αποτυπώνει την πρόοδο των έργων στην Ιόνια Οδό, δόθηκε στη δημοσιότητα από την παραχωρησιούχο «Νέα Οδό» ανοίγοντας διάθεση για οδήγηση και ταξίδια.

 
Το βίντεο καταγράφει την πρόοδο των έργων μέχρι και πριν ένα μήνα αλλά αποτυπώνει τις μεγάλες αλλαγές που επιφέρει ο νέος οδικός άξονας στην Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την λειτουργική ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου... Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθούν στην κυκλοφορία κι άλλα τμήματα, όμως, όπως είναι γνωστό, η αποπεράτωση στο βόρειο άκρο και στο τμήμα του Μενιδίου, θα καθυστερήσει.

Το συνολικό μήκος του άξονα της Ιόνιας Οδού είναι περίπου 196 χιλιόμετρα, ενώ περιλαμβάνει και τις παρακάμψεις Αγρινίου και ¶ρτας. Πέραν των 196 χλμ. νέου αυτοκινητοδρόμου, κατασκευάζονται ανάμεσα σε άλλα: 24 γέφυρες, 4 σήραγγες, 74 κάτω διαβάσεις και 36 άνω διαβάσεις.

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Ανετη διαμονή στο κέντρο της πόλης

    Η καρδιά των Ιωαννίνων χτυπάει γύρω από το Hotel Olympic που δίνει τη δυνατότητα για υπέροχη εμπειρία διαμονής, διασκέδασης και αγορών. Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, διμηιουργούν τις προδιαγραφές για μια ευχάριστη διαμονή, ενώ η μέρα στο ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό που αποτελείται από διάφορα τοπικά εδέσματα. Περισσότερα
  • Σε ένα παραμύθι μέσα στο κέντρο

    Πας στο SAZ City Life Hotel  των Ιωαννίνων και ζεις το ανοιξιάτικο όνειρο στην πόλη από κάθε άποψη, με σπέσιαλ άνεση και σε απόσταση αναπνοής από τα περίφημα αξιοθέατα. Το υπέροχο μπουτίκ ξενοδοχείο με τα 23 δωμάτια, διακοσμημένα με μεράκι, δημιουργικότητα και φαντασία, σας κάνει να πείτε τη ζωή... ζωάρα. Περισσότερα