Διεθνής αναγνώριση για τις γεύσεις της Σίφνου

Διαβάστηκε από 1640 αναγνώστες

O μαγειρικός χαρακτήρας της Σίφνου παρουσιάζεται σε ένα άρθρο 12 σελίδων στη βρετανική έκδοση του τεύχους Μαΐου του παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller.

Με τίτλο «Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί», το άρθρο περιγράφει τον προορισμό και απεικονίζει με ακρίβεια την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αποπνέει, ενώ παρουσιάζει τις ειδικές γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει. Ο τίτλος εμφανίζεται επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Ο συγγραφέας του άρθρου, ευρέως γνωστός συντάκτης γαστρονομίας Rachel Howard, και ο βραβευμένος φωτογράφος - υπεύθυνος για τις υπέροχες φωτογραφίες του άρθρου David Loftus, κλήθηκαν στη Σίφνο το περασμένο καλοκαίρι από τον Όμιλο Βερίνα. Η ομάδα του ομίλου συνόδευσε τους δύο επισκέπτες στην περιήγησή τους στο νησί και τους έδωσε συμβουλές για τα διάφορα μυστικά που κάνουν τη Σίφνο τόσο μοναδική!

Η βρετανική έκδοση του Condé Nast Traveller έχει 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, με ένα αναγνωστικό κοινό ιδιαίτερα υψηλού κοινωνικοοικονομικού προφίλ που αγαπά τα πολυτελή ταξίδια και αποτελεί μια ομάδα-ιδανικό στόχο για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή